Sari la conținut
Home » Adevărul din spatele celor cinci simțuri supranaturale ale câinilor pe care stăpânii le ignoră! Explicațiile unui specialist

Adevărul din spatele celor cinci simțuri supranaturale ale câinilor pe care stăpânii le ignoră! Explicațiile unui specialist

Adevărul din spatele celor cinci simțuri supranaturale ale câinilor pe care stăpânii le ignoră! Explicațiile unui specialistToată lumea știe că patrupezii au capacitatea să iubească şi să-şi arate devotamentul faţă de stăpân, însă puţini ştiu că cei mai buni prieteni  ai omului au şi cinci calităţi “supranaturale”. Uite care sunt acestea.

Începem cu ce-l de-al cincilea simț: frica

Câinii pot simţi frica de la distanţă. Oamenii fricoşi din fire vor transmite această stare şi câinilor. Deci nu te aştepta ca de fiecare dată când te simţi în pericol, patrupedul tău să sară în apărarea ta.

Ce-l de-al patrulea este ATENȚIA

Nu te pândeşte, nici măcar nu stă cu tine în aceaşi cameră, dar în momentul în care ai aţipit sau ţi-ai direcţionat toată atenţia către altceva, în acea clipă câinele tău sare pe masă, rupe sacul de gunoi, roade un pantof sau o tuleşte pe uşă afară.

Ei bine, al treilea este boala, da, câinii au capacitatea de a mirosi CANCERUL sau alte boli grave

Câinii au capacitatea de a mirosi cancerul sau alte boli grave încă din stadiul incipient. De unde vine această superputere? De la strămoşul lup, care atunci când merge la vânătoare miroase urmele de urină lăsate de vânat.În zilele noastre există câini-călăuză dresaţi special pentru a alerta părinţii copiilor care urmează să intre într-o criză de epilepsie, cu ore înainte ca ea să aibă loc. Da, pot câinii pot face asta!

Tristețea este pe locul doi

Câinele știe mereu  în ce dispoziţie eşti. Probabil că unii dintre voi vor spune “al meu nu ştie, pentru că mă ignoră atunci când sunt supărat”. Deseori, reacţia câinelui atunci când te simte supărat este să stea lângă tine, în special acolo unde îţi ţii picioarele, arătându-ţi că el ţi se supune şi că dacă eşti supărat pe el, cumva, îi pare rău. Dar sunt şi câini care pur şi simplu îţi sar în braţe atunci când simt ei că ai nevoie de ajutor cu moralul.

Pe locul întâi este moartea. Nu ştim cum, dar e cert că animalele simt când se apropie sfârşitul.

Cercetătorii americani au făcut zeci de experimente în spitale, după ce mulţi agenţi din toată lumea au raportat situaţii neobişnuite, în care câinele poliţist a simţit că partenerul lui urma să îşi piardă viaţa, manifestând un comportament ciudat.Aşadar, nu ştim cum, dar e cert că animalele simt când se apropie sfârşitul. Oamenii de știință afirmă că ei pot vedea energiile umane.