Sari la conținut
Home » Adelina Pestritu a adoptat un caine maidanez, la distanta

Adelina Pestritu a adoptat un caine maidanez, la distanta

Adelina Pestritu este o iubitoare de animale infocata si o adora pe Nobby catelusa ei, care o insoteste peste tot. Sensibilizata de soarta cainilor comunitari, Vedeta Kanal D sustine ca, daca ar avea o casa cu o curte incapatoare, ar strange o sumedenie de maidanezi de pe strazi, le-ar face cotete si i-ar rasfata. Dar cum spatiul apartamentului sau nu-i permite acest lucru, Adelina a ales solutia adoptiei la distanta.

Adelina Pestritu (2)

Coprezentatoarea emisiunii “WOWbiz” va asigura intretinerea patrupedului gazduit de un adapost. Frumoasa bruneta a facut acest pas pentru ca isi doreste foarte mult sa contribuie la reducerea numarului de animale fara stapan, dar si pentru ca s-a atasat imediat de noul ei prieten.

Din nefericire, spatiul nu-mi permite sa cresc mai multi caini in apartament, desi mi-as dori. Daca as avea o curte mare, as aduna mai multi caini de pe strazi, le-as face cotete si i-as ingriji ca la carte. Am ales varianta adoptiei la distanta pe care o recomand tuturor iubitorilor de animale, care nu pot, din diverse motive, sa ia un catelus acasa. In fiecare luna voi plati o suma la un adapost pentru ca noul meu prieten sa beneficieze de o ingrijire corespunzatoare, iar cand voi avea timp, voi merge sa-l vizitez„, a declarat Adelina.