Sari la conținut
Home » Acțiunea eroică a unui cățel pentru salvarea stăpânului său! Patrupedul a încasat patru gloanțe

Acțiunea eroică a unui cățel pentru salvarea stăpânului său! Patrupedul a încasat patru gloanțe

  • de

Acțiunea eroică a unui cățel pentru salvarea stăpânului său! Patrupedul a încasat patru gloanțe.

Un câine cu adevărat special!

Rex este un Ciobănesc German în vârstă de doi ani care locuieşte împreună cu familia sa în oraşul Des Moines, statul Washington. El se afla acasă, împreună cu prietenul său de 16 ani, Javier Mercado, când s-a întâmplat ceva neaşteptat.

Un grup de hoţi a intrat în locuinţă, iar primul instinct al lui Javier a fost acela de a se ascunde.

„Speriat, nepotul meu s-a ascuns în dulapul din dormitor, ţinându-l cât de mult a putut pe câinele său să nu latre”, a scris Susy Cadena, mătuşa lui Javier, pe pagina GoFundMe creată special pentru operaţia câinelui.

Javier a încercat să-l ţină pe Rex liniştit, dar animalul ştia bine ce trebuie să facă.

„Instinctul lui Rex de a-şi proteja casa şi pe cel mai bun prieten al lui l-a scos din ascunzătoare şi a atacat hoţii”, a explicat Susy.

„Amândoi hoţii s-au luptat şi l-au lovit cu tot ce puteau”, a spus Susy. „Rex s-a dus înapoi la etaj, sângerând de la răni, pentru a-şi revedea stăpânul, care încă se ascundea în dulap”.

Câinele şi-a adunat ultimele puteri şi a pornit un nou atac asupra răufăcătorilor. Tâlharii l-au împuşcat pe Rex cu patru gloanţe înainte de a fi speriaţi de sunetul unei sirene.

A fost dus de urgenţă la BluePearl Veterinary Partners, unde a fost supus unor investigaţii, radiografii şi altor tratamente. În plus, pentru a supravieţui, câinele avea nevoie de o operaţie.

Susy a demarat o acţiune de strângere de fonduri pentru intervenţia chirurgicală prin intermediul proiectului GoFundMe.

„Viaţa lui Rex depinde de o operaţie pe care va trebui să o suportăm… Familia noastră nu-l poate lăsa pe Rex, câinele erou, să plece fără ca noi să depunem toate eforturile, aşa cum şi el a făcut-o – până la ultimele sale puteri – pentru a-mi proteja nepotul.”

Acțiunea eroică a unui cățel

Din fericire, o mulțime de oameni au intervenit, iar banii necesari pentru operație au fost strânși în mai puțin de trei luni!