Sari la conținut
Home » Acest lucru făcut pentru pisica ta îți va aduce mari satisfacții

Acest lucru făcut pentru pisica ta îți va aduce mari satisfacții

Acest lucru făcut pentru pisica ta îți va aduce mari satisfacții cu un efort minim. Să fii stăpânul și, în fond, prietenul unei pisici sau al unui câine înseamnă mai mult decât a le da de mâncare felinei sau a avea grijă să nu-și facă nevoile prin sufragerie.

Adoptarea și creșterea unei pisici vine deopotrivă cu costuri ridicate, dacă iei în calcul hrana specială, analizele și controalele și tot soiul de alte obiecte. Totodată, pe lângă costuri și atenție, orice iubitor de animale de companie știe cât de important este să acorzi micilor prieteni suficientă afecțiune și iubire.

Cu toate acestea, pentru mulți dintre adulții care dețin animăluțe de companie, momentul în care trebuie să le cumpere tot soiul de obiecte cu care să se joace aduce o bucurie enormă.

Dacă nu ai achiziționat până acum astfel de obiecte, îți prezentăm trei motive importante care te vor determina să cumperi jucării pentru pisici. Acest lucru făcut pentru pisica ta îți va aduce mari satisfacții deoarece:

1. Pisica va avea ce să facă atunci când tu nu ești acasă

O jucărie pentru pisici este o soluție excelentă pentru acele momente în care trebuie să lipsești puțin mai mult de acasă. Poate că ai un job de opt ore și nu poți munci de acasă. Și pentru că nu poți să iei pisica la birou cu tine, va trebui să îi găsești o ocupație pentru acele momente în care nu poate toarce la tine în brațe.

2. Pisica va avea ce să facă și nu-ți va distruge mobila

Una dintre cele mai semnificative griji ale persoanelor care au pisici și trăiesc în apartamente închiriate este ca micuțele lor animale să nu producă pagube semnificative.

Dacă aceasta trebuie învățată încă de când este pui să nu se cațere pe mobilă sau să nu zgârie ușa. Ce faci, însă, când nu reușești să faci asta și pisicuța rămâne foare activă? Cauți o alternativă.

Tocmai de aceea, jucăriile pentru pisici reprezintă unul dintre principalele obiecte pe care un proaspăt stăpân ar trebui să le cumpere. Până la urmă, și pisicile sunt niște copii mai mici, foarte activi, care trebuie educați, îngrijiți și alintați.

3. Aceste obiecte le va ajuta pe pisicuțe să se mențină în formă

Pisicile mature sunt considerate a fi cele mai leneșe animale. Se așează unde doresc și se comportă cum doresc, iar dacă nu le antrenezi în tot soiul de jocuri prin care să facă mișcare și, mai ales, dacă trăiesc închise într-un apartament micuț, fără posibilitatea de a ieși afară, tind să se îngrașe.

Există pe piață suficiente modele de jucării care pun la încercare nu doar abilitățile fizice ale animăluțelor, ci chiar și pe cele care să le solicite puțin creierul. Și, așa cum oricărui stăpân îi place să arate fotografii cu prietenii săi mai mici, cu atât mai mult acesta va fi tentat să arate și celorlalți ce prieten inteligent are acasă.

Poți opta, astfel, pentru un șoarece cu clopoțel, care să îl pună în gardă pe motanul tău, sau pentru un pește electric, care să stârnească un dram de curiozitate din partea prietenului tău necuvântător.

Mai mult, tot pentru o activitate fizică consistentă poți opta pentru o jucărie pentru pisici de tip tunel, care poate avea diferite forme, precum o omidă sau un copac.

Indiferent de opțiunile pe care le alegi, nu uita că o simplă jucărie nu suplinește lipsa stăpânului și timpul pe care îl petreci cu prietenul tău necuvântător. Prin urmare, încearcă pe cât posibil să acorzi în continuare suficientă atenție pisicii tale.

 

Etichete: