Acest câine a trăit în CONDIȚII GROAZNICE! Din nefericire, numărul animalelor fără stăpân creşte considerabil de la an la an, iar autorităţile par să fie depăşite total de acest lucru.

Pentru a putea să salveze cât mai multe animăluţe, organizaţiile pentru salvarea animalelor luptă să facă toate eforturile posibile, potrivit livebiz.ro.Asher a trăit o parte din viața lui în lanţuri.

După ce a aflat de situaţia sa, asociaţia de salvare a animalelor „Dogs Deserve Better” din Smithfield, SUA, a reuşit să elibereze acest frumos cățel şi să îl ia sub custodia lor. Chiar dacă a trăit ani de zile izolat, voluntarii au avut parte de o surpriză uriaşă.

Patrupedul nu a ezitat nicio clipă să-şi arate recunoştinţa faţă de cei care i-au redat şansa la o viaţă normală. Fiind înconjurat de iubire el le-a răspuns acestora cu aceeaşi măsură.Imaginile de de mai jos ne prezintă doar o mică dovadă a comportamentului pe care Asher l-a adoptat faţă de angajaţii acestei organizaţii.

În timp ce una dintre salvatoare vorbea la telefon, femeia a avut parte de un moment unic de nepreţuit.

Asher s-a urcat în braţele sale şi a răsfăţat-o cu gesturi pline de afecţiune şi recunoştinţă. Urmărind cu atenţie aceste imagini vă imaginaţi cât de greu i-a fost acestei femei să rămână serioasă pe tot parcursul convorbirii telefonice!

 

 

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da