Aceasta este iubirea pură a unui câine față de stăpân. Câinii sunt animalele considerate „CEI MAI BUNI PRIETENI AI OMULUI” datorita simtului responsabilitatii fata de stapan. Mai mult, ei pot face multe din bolile care le au şi oamenii.

„Câinii pot face cancer, pot avea probleme cu rinichii sau stomacul şi pot fi obezi, aceasta din urmă fiind una dintre afecţiunile cele mai frecvente. Câinii pot simţi anumite boli, în special cancerul şi diabetul. Îşi dau seama că stăpânul lor are o boală după mirosul respiraţiei stăpânului care se modifică în anumite boli. Au fost cazuri dovedite când un câine şi-a muşcat stăpânul de zona bolnavă pentru a atrage atenţia“, mai spune veterinarul.

Un caz similar a fost confirmat de Carmen Harra. Câinele îndrăgita clarvăzătoare a simțit că soțul său este bolnav de cancer și a murit.În urmă cu șapte ani, îndrăgita clarvăzătoare Carmen Harra l-a pierdut pe soțul său, dar în același timp, câinele care i-a iubit mult partenerul de viață s-a stins atunci cand acesta și-a dat duhul.

“Noi trebuie sa traim in armonie. Nu cred in atacul la persoana. Cred in iubire. Am animale acasa, am trei catei si 7 pisici. Eu am invatat de la animale ce nu am invatat de la un om. Sotul meu s-a imbolnavit de cancer. Cainele a luat boala de la sotul meu. In momentul in care doctorul a spus ca sotul meu va muri, a murit si cainile. Oamenii nu mor pentru noi, animalele da”, a spus parapsihologul.