Sari la conținut
Home » Ace, povestea unui câine în vârstă de 19 ani care a început o nouă viață după abandon!

Ace, povestea unui câine în vârstă de 19 ani care a început o nouă viață după abandon!

  • de

Ace, povestea unui câine în vârstă de 19 ani care a început o nouă viață după abandon!

Toată lumea a fost impresionată de soarta unui câine bătrân!

Adăpostul Sonoma din California a devenit casa unui cățel cu totul special, în vârstă de 19 ani. El a fost abandonat fără milă, mai ales din cauza problemelor cauzate de vârsta înaintată. Apoi a fost transferat la SPCA (Society for the Prevention of Cruelty to Animals) la mai mult de 240 km distanţă, cu slabe şanse de a mai fi vreodată adoptat.

Spre norocul lui însă, o iubitoare de animale a rămas impresionată de soarta acestuia și a decis să îi ofere cele mai frumoase clipe în viață, fiind conștientă că nu mai are mult de trăit. Un gest extrem de frumos pentru un biet câine care a fost lăsat în voia sorții într-un moment în care se aștepta cel mai puțin.

Aşa că s-a oferit să-l ia bătrânul patruped acasă la ea până când o familie îşi va dori să-l adopte pentru totdeauna. Şi în primele câteva zile, Ace s-a simţit din ce în ce mai confortabil şi a început să-şi arate adevăratul temperament.

Apoi s-a împrietenit cu ceilalţi câini din casa lui Bonnie. Nimeni nu a fost deranjat de vârsta înaintată a patrupedului, care a dat dovadă de o energie ieșită din comun. Acesta părea că a trăit dintotdeauna în cadrul acestei familii, reușind să se integreze cu ușurință.

Câine
Câine

Nu a mai durat mult şi câteva familii interesate şi-au îndreptat atenţia către Ace. Bonnie a fost cuprinsă de tristeţe ştiind cât de mult îi va lipsi Ace când va pleca.

Tocmai din această cauză, Ace nu a mai fost niciodată adoptat! Bonnie a decis să-l păstreze pentru totdeauna, iar el nici că ar fi putut fi mai fericit pentru restul zilelor sale, fiind într-o familie iubitoare.