De 393 Vizualizari

ABC-ul animalelor de companie

„ABC-ul animalelor de companie” este un program educational derulat de Asociatia Producatorilor de Hrana pentru Animale de Companie (ARPAC), in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Asociatia Generala a Medicilor Veterinari din Romania.

Oamenii de stiinta au dovedit ca micutii care cresc alaturi de un animal de companie isi dezvolta mult mai bine abilitatile de interactiune si socializare cu oamenii, iar aceasta experienta le este de ajutor pe tot parcursul vietii.

ARPAC a derulat un program educational care a urmarit sa informeze copiii cu privire la cresterea si ingrijirea responsabila a unui animal de companie, sa educe publicul larg despre ce inseamnă sa fii detinator responsabil de
animal de companie, precum si educarea cu privire la efectele pozitive asociate cresterii unui animal de companie. ARPAC  a desfasurat programul in perioada aprilie – iunie 2015 si au fost implicate aproximativ 70 de scoli din toata tara.

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X