Sari la conținut
Home » Abandonați la marginea drumului, trei cățeluși sunt salvați de un bărbat cu suflet mare!

Abandonați la marginea drumului, trei cățeluși sunt salvați de un bărbat cu suflet mare!

  • de
cățeluși

Abandonați la marginea drumului, trei cățeluși sunt salvați de un bărbat cu suflet mare!

Imaginea unor cățeluși abandonați nu l-a lăsat indiferent pe un tânăr iubitor de animale!

Un drum obișnuit avea să se transforme într-o poveste de salvare a unor animale abandonate fără milă. Totul s-a petrecut în momentul în care un tânăr a observat într-un șanț ceva neobișnuit.

În momentul în care s-a apropiat mai mult, o imagine cu totul emoționantă i-a apărut în cale! Trei cățeluși stătea ghemuiți unul lângă altul, vizibil speriați de ceea ce li s-a întâmplat în viață.

cățeluși

„Am frânat imediat, am oprit maşina, apoi am dat cu spatele”, a declarat Matei pentru The Dodo. „Am ieşit din autoturism şi am văzut trei pui care săreau pe piciorul meu şi erau foarte fericiţi. Nu aveau nicio idee că au fost la un centimetru de moarte.”

Următorul pas a fost ca aceasta să îi ducă la un cabinet veterinar. Tânărul a pus căţeluşii pe bancheta din spate a maşinii şi nu a durat mult până când micuţii să se simtă pentru prima oară în siguranță.

Veterinarul le-a spus că au între patru şi cinci săptămâni.

Din acest motiv, medicul veterinar a concluzionat că puii au fost cel mai probabil abandonaţi de fostul lor proprietar.

Cățelușii au ajuns într-un adăpost pentru animale, iar acum urmează să își găsească cu toții familii iubitoare.

„M-am despărţit de ea cu promisiunea că toţi puii vor fi bine şi că va avea grijă să le găsească o casă”, povesteşte el. „Am verificat după o săptămână pe pagina Aurei de pe Facebook şi toţi puii erau cu noile lor familii adoptive, în siguranţă şi fericiţi”.

cățeluși
cățeluși