Sari la conținut
Home » Abandonați împreună într-o parcare, doi căței rămân în așteptarea fostului lor stăpân!

Abandonați împreună într-o parcare, doi căței rămân în așteptarea fostului lor stăpân!

  • de

Abandonați împreună într-o parcare, doi căței rămân în așteptarea fostului lor stăpân!

Loialitatea nu le-a fost răsplătită în aceeași măsură!

Pentru doi căței scoși la o plimbare obișnuită, totul avea să devină o poveste emoționantă de abandon! Proprietarul lor a decis să îi abandoneze într-o parcare pustie, fără să îi pese de consecințele acestui gest.

Câinii au refuzat să plece de acolo, cel mai probabil sperând că proprietarul lor se va întoarce.

Potrivit thedodo.com, deşi ajutorul a sosit târziu din cauză că patrupezii nu lăsau pe nimeni să se apropie de ei, în cele din urmă voluntarii de la „100+ Abandoned Dogs of Everglades Florida” au decis să încerce imposibilul şi cu mult efort şi dăruire au reuşit să-i salveze.

Abandonați împreună într-o parcare

Potrivit celor de la „NGO Team”, starea de sănătate a celor doi câini este bună, sunt vaccinaţi şi sterilizaţi. Iar acum speră ca cineva cu suflet bun să îi adopte şi să îi iubească pentru totdeauna.

În videoclipul de mai jos, cei doi stau confortabil pe genunchii uneia dintre salvatoare, pregătindu-se să plece spre un veterinar.

O adevărată poveste tristă în care animalele de companie sunt puse în fața unui adevărat chin. Fără nimic cunoscut, rupți deodată din confortul familiei, câinii și-au păstrat speranța că vor fi luați înapoi acasă.