Abandonată după 17 ani de fericire! Povestea patrupedului considerat prea bătrân.

Ea a fost abandonat într-un adăpost pentru animale!

În cazul unei căţeluşe pe nume Maddison, ea a fost părăsită într-un adăpost al Serviciului de Protecţie a Animalelor din Los Angeles – pentru că era prea bătrână.

Proprietarii ajung să se plictisească de patrupezii lor din atât de multe motive.

Maddison avea 17 ani când a fost adusă la sediul „Los Angeles Animal Services ” din Lancaster, California. Ea este doar unul dintre sutele de cazuri de câini abandonaţi, limitaţi la o celulă închisă, ce trăiesc cu speranţa că-şi vor găsi în cele din urmă o nouă familie iubitoare.

Anunţul despre Maddison şi povestea ei au devenit virale şi în numai câteva zile o femeie s-a arătat interesată să-i ofere un cămin permanent.

“Fosta mea familie, care m-a deţinut pentru ‘mai bine de 5 ani’, m-a abandonat pentru că a considerat că sunt prea bătrână.

Ei mi-au spus că îmi petrec cea mai mare parte a timpului în casă. Nu arătam prea mare interes faţă de copiii mici. Am început un program de dresaj, dar încă mai am nevoie de câteva şedinţe. Mă descurc bine în lesă.

Îmi dezvolt abilităţile de ascultare şi mă înţeleg destul de bine cu câinii şi pisicile”.

Desigur, mulţi consideră că partea pozitivă a acestui gest este că cel puţin sunt lăsaţi într-un adăpost călduros unde sunt hrăniţi, decât să fie abandonaţi pe stradă, dar speranţa lor de viaţă într-o astfel de locaţie este destul de scurtă.

Puţini câini ajung să trăiască 17 ani, dar cei care reuşesc ar trebui să se bucure de un mediu calm şi iubitor, adaptat vârstei lor înaintate, nu într-un adăpost zgomotos plin de animale şi străini.

Noua sa proprietară se va asigura ca frumoasa căţeluşă să primească dragostea şi sprijinul pe care le merită în ultimii săi ani de viaţă.

Abandonat după 17 ani de fericire

Este un fapt trist că un număr foarte mare de câini ajung să fie abandonaţi în fiecare an în adăposturile de animale.