Sari la conținut
Home » Abandonat la gunoi, un cățeluș este salvat de un alt patruped care rătăcea pe străzi!

Abandonat la gunoi, un cățeluș este salvat de un alt patruped care rătăcea pe străzi!

  • de

Abandonat la gunoi, un cățeluș este salvat de un alt patruped care rătăcea pe străzi!

Empatie deosebită față de un cățeluș abandonat pe stradă!

Imaginea unui câine care caută disperat prin gunoaie nu reprezintă ceva neobișnuit din păcate, însă, ceva i-a atras atenția unui bărbat atunci când a văzut toată întâmplarea.

Bărbatul a observat un lucru cu totul impresionant: cățelul încerca să salveze un pui abandonat, dar care se afla într-o stare bună de sănătate.

Pe măsură ce s-a apropiat, a putut vedea că ceea ce avea câinele în gură era un mic căţeluş care se pare că fusese abandonat încă în viaţă, proprietarul său sperând probabil că va muri de foame sau că se va sufoca.

Marco Antonio a rămas uimit de ceea ce a descoperit cățelul, și fără să stea prea mult pe gânduri, a decis să contribuie la salvarea vieții micuțului animal.

Deşi nu s-a reuşit identificarea celui care se face responsabil de acest abandon crud, important este că acest pui a fost salvat, iar animalele dau dovadă, din nou, de compasiune și dragoste.

Nu doar că a salvat puiul, însă după ce a reușit să îl scoată la lumină, patrupedul l-a păzit ca un adevărat frate mai mare.

Micul Charles, aşa cum a fost numit, avea doar câteva zile şi avea mare nevoie de o mamă care să-l poată hrăni. Atunci Marco Antonio a făcut o postare pe Facebook pentru a căuta o căţeluşă adoptivă pentru puiul abia salvat.

În mai puţin de 24 de ore, micul Charles îşi găsise deja o mamă adoptivă! Se pare că acest căţeluş a avut mare noroc în viaţă, fiindcă în zilele care au urmat oamenii au reuşit să-i găsească şi o familie adoptivă. CățelușCățeluș

Acum creşte sănătos şi puternic mulţumită dragostei uriaşe a doi câini minunaţi: cel care l-a salvat şi căţeluşa care l-a adoptat.