Sari la conținut
Home » Abandonat într-un parc, un biet câine își plânge soarta tristă în spatele unor gratii!

Abandonat într-un parc, un biet câine își plânge soarta tristă în spatele unor gratii!

  • de

Abandonat într-un parc, un biet câine își plânge soarta tristă în spatele unor gratii!

Cățelul a intrat în atenția organizației Hope For Paws!

Abandonat în urmă cu câțiva ani, un câine a fost nevoit să trăiască într-un parc, și să supraviețuiască cu resturile pe care le putea găsi pe stradă. Spre norocul lui, cățelul a fost observat de un cuplu, care a decis să apeleze organizația Hope For Paws.

Chiar dacă l-au ajutat un timp îndelungat, cei doi tineri nu au putut să îi ofere și un adăpost stabil, însă hrana și apa îndelungată pe care i-au oferit-o, probabil că au fost decisive în procesul patrupedului de a supraviețui.

Când au sosit salvatorii, a înţeles că acei oameni se află acolo pentru a-l ajuta şi şi-a dat seama că viaţa lui se va schimba pentru totdeauana. A început imediat să își miște coada, spre bucuria celor care au venit să îl salveze.

A primit numele de Gossamer, iar de acum înainte, o viață mult mai liniștită alături de oameni sufletiști va înlocui drama din trecut.

Le-a „spus” mulţumesc şi la revedere lui Becca şi Jerry şi apoi a fost transportat la clinica veterinară, unde i s-a tuns blana murdară şi încurcată. Apoi a beneficiat de o baie binemeritată, la final arătând ca un câine complet nou.

Acum, că Gossamer este curat şi sănătos, el îşi caută o familie iubitoare în cadrul căreia să se bucure de noua sa viaţă. Povestea va fi distribuită în mediul social, iar o familie iubitoare își va arăta intenția de adopție a patrupedului scăpat dintr-o viață complicată.