Sari la conținut
Home » Abandonat într-un butoi, un cățel are parte de o transformare uimitoare!

Abandonat într-un butoi, un cățel are parte de o transformare uimitoare!

  • de

Abandonat într-un butoi, un cățel are parte de o transformare uimitoare!

Bietul patruped a reușit să supraviețuiască în ciuda tuturor problemelor!

Un câine abandonat a atras atenției unei organizații pentru salvarea animalelor. Țipetele puternice i-au impresionat pe voluntari, care au decis imediat să intervină.

Takis un iubitor de animale din Creta, a fost emoționat de starea patrupedului, după ce l-a găsit pe acesta într-un butoi, fiind foarte speriat și ud.

Din fericire, recipientul avea câteva crăpături care permiteau apei să se scurgă, oferind căţeluşului fără apărare o şansă de a supravieţui.

Cu mare grijă, bărbatul a reuşit să îl scoată din butoi şi să îl transfere în cuşca în care se afla primul căţeluş salvat. Din fericire pentru el, singurătatea nu va mai fi o problemă, el fiind pus într-o cușcă cu un alt animal de companie salvat. Puii au primit numele Alfa şi Zeta.

Abandonat într-un butoi

Ambii câini au fost transferaţi la adăpost. Primul salvat s-a lăsat destul de repede în grija salvatorilor săi.

Îngrijitorii i-au oferit cuvinte de încurajare şi afecţiune pentru a-i câştiga încrederea şi a-l face să treacă mai uşor peste trecutul traumatizant.

O poveste extrem de frumoasă despre importanța dragostei față de animale și nevoia de a interveni atunci când situația o cere.