Sari la conținut
Home » Abandonat doar pentru că s-a născut fără două membre! Povestea emoționantă a unui cățel „special”

Abandonat doar pentru că s-a născut fără două membre! Povestea emoționantă a unui cățel „special”

  • de

Abandonat doar pentru că s-a născut fără două membre! Povestea emoționantă a unui cățel „special”.

Abandonul este soluția în această situație?

Opiniile sunt diferite atunci când vine vorba despre aspectul, culoarea sau rasa unui câine. Însă, dragostea și alegerea unui animal de companie ar trebui să fie mai presus de unele prejudecăți.

Toate animalele merită să fie iubite şi îngrijite de proprietarii lor. Nu a fost la fel și în cazul unui pui de cățel superb, pe numele său Cupidon.

Cupidon este un căţel care a venit pe lume fără membrele anterioare. Din nefericire, la doar şapte săptămâni, în loc să fie tratat cu multă grijă, proprietarii săi l-au abandonat la gunoi pentru a scăpa de o povară.

Salvarea lui Cupidon, două femei cu suflet mare!

Aruncat fără vreo urmă de remușcare la gunoi, norocul acestuia a fost reprezentat de două femei care au auzit zgomote puternice. Curioase, femeile au fost şocate să descopere că un animal mic, neajutorat, se zbătea să supravieţuiască printre resturile menajere. Fără să stea pe gânduri, au apelat serviciul de control al animalelor.

Cupidon a fost preluat de o echipă de salvare ajunsă la faţa locului, fiind transportat la un adăpost, unde a primit toate îngrijirile şi afecţiunea de care avea atâta nevoie.

Norocul său și mai mare a fost dat de dragostea pentru animale a unui cuplu, care auzind povestea tragică, au venit să îl adopte și să îi ofere dragostea pe care o merită cu adevărat.

Chiar dacă din cauza dizabilităţii sale, Cupidon se luptă zi de zi pentru a putea fi „normal”, familia acestuia îi este alături și îl iubește necondiționat, un exemplu pentru toți iubitorii de animale.