Sari la conținut
Home » Abandonat de fostul proprietar, un cățel ajunge de nerecunoscut!

Abandonat de fostul proprietar, un cățel ajunge de nerecunoscut!

Abandonat de fostul proprietar, un cățel ajunge de nerecunoscut!

O nouă viață pentru un cățel chinuit toată viața!

Supravieţuind din greu mâncând doar frunze, sănătatea patrupedului din următoarea poveste a continuat să se deterioreze. Suferea de o formă de scabie atât de severă, încât cățelul rămăsese aproape fără pic de păr.

Voluntarii de la asociaţia „Slaughterhouse Survivors” au fost informaţi despre situaţia acestui câine şi au plecat de urgenţă la faţa locului.

Salvatorii l-au transportat de urgenţă la clinica veterinară şi i-au pus numele „Pumpkin”. Bietul animal era foarte slăbit şi deprimat.

Un consult medical amănunţit a dezvăluit faptul că Pumpkin avea o formă severă de scabie care îi afectase grav pielea.  Pumpkin a fost trecut pe perfuzii, antibiotice şi analgezice. De asemenea, i-au administrat o soluţie salină caldă pentru a-i creşte temperatura corpului.

Dar în loc să se simtă mai bine, Pumpkin a făcut febră. Din fericire, veterinarul a stabilit că era doar o simplă răceală şi că îşi va reveni!

După ce a depăşit episodul răcelii, veterinarul a reuşit să-i îndepărteze pielea moartă si solzoasă.

Îngrijitorii şi-au dat seama că starea lui a început să se îmbunătăţească simţitor. Avea poftă de mâncare şi chiar a încercat să se ridice.

Chiar şi blana a început să-i crească! Băile medicamentoase zilnice îşi făceau efectul! Acela a fost momentul când îngrijitorii au primit cele mai bune veşti! Grupul de salvare „Road Dogs” i-a găsit o familie în Los Angeles! Curând, Pumpkin urma să aibă un cămin definitiv!

Noua familie a lui Pumpkin trăieşte lângă plajă şi câinele adoră să alerge pe nisip. A primit un nou nume pentru un nou început: Kennedy! Mama lui adoptivă spune despre Kennedy că stă mereu în apropierea gleznelor sale pentru a se asigura că nu va mai fi lăsat niciodată în urmă.

Un cățel
Un cățel
Un cățel
Un cățel