Sari la conținut
Home » Abandonat de foștii săi stăpâni, un cățel plânge în fiecare seară!

Abandonat de foștii săi stăpâni, un cățel plânge în fiecare seară!

  • de

Abandonat de foștii săi stăpâni, un cățel plânge în fiecare seară!

Un cățel extrem de emotiv a fost abandonat fără milă!

Deseori, familiile îşi abandonează animalele de companie la adăposturi. Dar în cazul unui pui de Ciobănesc German în vârstă de numai 9 săptămâni pe nume Jordy, decizia familiei sale de a-l părăsi printre străini a fost copleşitoare.

În momentul în care a conștientizat că nu își mai vedea vreodată fosta familie, emoțiile l-au copleșit, iar bietul cățeluș a fost cuprins de o stare generală de tristețe. Niciodată nu va mai putea să fie la fel.

Puiul se adaptase foarte bine alături de noua sa familie, când aceştia au decis dintr-o dată că nu-l mai doresc. Aşa că i-au împachetat toate jucăriile preferate şi culcuşul şi l-au lăsat la Carson Animal Shepherd din Gardena, California. Acest adăpost supraaglomerat are resurse limitate şi de multe ori trebuie să eutanasieze animalele dacă în câteva săptămâni nu se găseşte niciun doritor pentru adopţie.

Deşi iniţial a fost destul de confuz, Jordy şi-a dat curând seama că fusese abandonat de familia sa şi că nimeni nu se va întoarce după el. Acest lucru i-a produs un şoc emoţional şi l-a cufundat în depresie. Respingerea oamenilor l-a făcut să ajungă atât de bolnav, încât abia mai putea să mănânce sau să bea apă.

Un cățel
Un cățel

Voluntarii din adăpost sunt foarte îngrijoraţi când îl văd că plânge până adoarme în fiecare seară. L-au pus pe lista pentru adopţii şi speră să-i găsească în curând o familie iubitoare.

Videoclipul de mai jos ne prezintă cu exactitate această situație, drama bietului animal de companie fiind vizibilă.

Din fericire pentru el, voluntarii au depus toate eforturile posibile de găsire a unei familii, iar acest lucru nu s-a lăsat așteptat! O familie iubitoare a fost impresionată de povestea acestuia și au decis să îl adopte pentru totdeauna.