Lumea animalelor

A ucis un câinele din gelozie. Ce le-a făcut și celorlalte animale adoptate de el

A ucis un câinele din gelozie. Ce le-a făcut celorlalte animale adoptate chiar de el este crucial! O tânără anunțat poliția după ce soțul său de 24 de ani și-a ucis animalul de companie din gelozie. Acum, tânărul este cercetat pentru violență în familie și uciderea animalelor cu intenție.

A ucis un câinele din gelozie. Soția bărbatului a chemat poliția după ce tânărul a manifestat o cruzime fără limite la adresa animalelor de companie. Ea le-a mărturisit polițiștilor și că trăiește cu teamă alături de soțul ei violent, mai ales după ce acesta a lovit cu sălbăticie două pisici pe care chiar el le adoptase.

Ceea ce este și mai șocant, este motivul pentru care le-a tratat cu bestialitate. Una dintre pisici a murit după ce a fost trântită de podea pentru că se urcase pe masă și mâncase dintr-o farfurie. Cealaltă a fost rănită grav după ce individul a izbit-o cu capul de ușă pentru că o găsise urcată pe pat, potrivit antena3.ro.

A ucis un câinele din gelozie. Din primele cercetări, oamenii legii au menționat că individul a înjunghiat un câine din gelozie: soția acordându-i mai multă atenție patrupedului.

Bărbatul nu este la prima abatere. Acesta a avut cândva un câine metis de husky, despre care toată lumea știe ca l-au dat spre adopție, însă cățelul fusese de fapt înjunghiat de același individ, motivând că soția acorda mai multă atenție câinelui decât lui.

Incidentul cu câinele s-a petrecut în perioada când cei doi locuiau în București, femeia reușind atunci să ia câinele dintr-o baltă de sânge și să-l salveze la un medic veterinar, după care l-a dat spre adopție unei familii din Capitală, relatează Monitorul de Suceava.

Polițiștii i-au deschis dosar penal individului, care este pus acum sub control judiciar pentru șase luni, însă se așteaptă decizia procurorului de caz care ar putea cere expertizarea psihiatrică a acestuia, date fiind accesele de violență.

Recent Posts

Care sunt cele mai prietenoase rase de pisici

Care sunt cele mai prietenoase rase de pisici. Se spune că pisicile sunt mai puțin…

6 ore ago

Pisica ta urinează pe hainele din casă. Cauzele și remediile

De ce pisica ta urinează pe hainele din casă. Mirosul urinei de pisică este foarte…

20 de ore ago

Acestea sunt cele mai scumpe rase de câini

Acestea sunt cele mai scumpe rase de câini. Unele rase de câini pot fi foarte…

21 de ore ago

Ți-ai pierdut pisica, uite ce trebuie să faci

Ți-ai pierdut pisica, uite ce trebuie să faci! Acestea sunt câteva sfaturi adunate de la…

o zi ago

Devotamentul câinilor. Un câine nu vrea să-și lase stăpânul la spital fără să fie și el alături de acesta

Devotamentul câinilor. Un câine nu vrea să-și lase stăpânul la spital fără să fie și…

o zi ago

Cât de des pot fi spălate pisicile

Cât de des pot fi spălate pisicile în condițiile în care se știe că pisicilor nu…

o zi ago

Parteneri