Sari la conținut
Home » A ucis un câinele din gelozie. Ce le-a făcut și celorlalte animale adoptate de el

A ucis un câinele din gelozie. Ce le-a făcut și celorlalte animale adoptate de el

A ucis un câinele din gelozie. Ce le-a făcut celorlalte animale adoptate chiar de el este crucial! O tânără a anunțat poliția după ce soțul său de 24 de ani și-a ucis animalul de companie din gelozie. Acum, tânărul este cercetat pentru violență în familie și uciderea animalelor cu intenție.

A ucis un câinele din gelozie. Soția bărbatului a chemat poliția după ce tânărul a manifestat o cruzime fără limite la adresa animalelor de companie. Ea le-a mărturisit polițiștilor și că trăiește cu teamă alături de soțul ei violent, mai ales după ce acesta a lovit cu sălbăticie două pisici pe care chiar el le adoptase.

Ceea ce este și mai șocant, este motivul pentru care le-a tratat cu bestialitate. Una dintre pisici a murit după ce a fost trântită de podea pentru că se urcase pe masă și mâncase dintr-o farfurie. Cealaltă a fost rănită grav după ce individul a izbit-o cu capul de ușă pentru că o găsise urcată pe pat, potrivit antena3.ro.

A ucis un câinele din gelozie. Din primele cercetări, oamenii legii au menționat că individul a înjunghiat un câine din gelozie: soția acordându-i mai multă atenție patrupedului.

Bărbatul nu este la prima abatere. Acesta a avut cândva un câine metis de husky, despre care toată lumea știe ca l-au dat spre adopție, însă cățelul fusese de fapt înjunghiat de același individ, motivând că soția acorda mai multă atenție câinelui decât lui.

Incidentul cu câinele s-a petrecut în perioada când cei doi locuiau în București, femeia reușind atunci să ia câinele dintr-o baltă de sânge și să-l salveze la un medic veterinar, după care l-a dat spre adopție unei familii din Capitală, relatează Monitorul de Suceava.

Polițiștii i-au deschis dosar penal individului, care este pus acum sub control judiciar pentru șase luni, însă se așteaptă decizia procurorului de caz care ar putea cere expertizarea psihiatrică a acestuia, date fiind accesele de violență.