De 362 Vizualizari

A murit Uggie, cainele vedeta din filmul „The Artist”

Patrupedul avea 13 ani si a fost eutanasiat

Uggie, cainele din rasa Jack Russel, care a jucat in filmul „The Artist”, alaturi de Jean Dujardin, a murit de cancer la prostata. Patrupedul actor avea 13 ani, anunta 7sur7.be.

Uggie a stralucit pe ecran si a primit chiar o Zgarda de Aur pentru performantele sale cinematografice. A trebuit sa fie eutanasiat din cauza suferintelor provocate de o tumora la prostata, potrivit stapanului si dresorului sau, Omar Von Muller.

El a adaugat ca i-a fost foarte greu sa ia decizia de a curma suferintele credinciosului sau tovaras, insa animalul suferea enorm in ultimele zile. „Il voi pastra mereu in inima si nu voi uita niciodata cat de mult ii placeau puiul si hotdog-ul”, a spus Sarah Clifford, care a antrenat cainele pentru „The Artist”.

Uggie a jucat si in alte filme. A avut un rol in 2011, in „Apa pentru elefanti”, si in 2006 s-a remarcat in „Mr. Fix It”.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X