De 862 Vizualizari

A lovit o focă și a fost concediat!

Un englez care lucra la o grădină zoologică din Bristol a plătit cu postul din cauza unui gest necugetat.

Îngrijitorul unei grădini zoologice din orașul englez Bristol a fost concediat de șefi din cauză că a lovit cu pumnii o focă pe care o cântărea. Din fericire, animalul a fost consultat de un medic veterinar, care a constatat că actul de violență nu a lăsat urme fizice.

Foca respectivă face parte din categoria celor cu blană, este rudă cu leul de mare și are habitatul la Polul Sud. Specia este pe cale de dispariție și este protejată. (A.C)

Tags:

Un singur comentariu

  1. SAMARITEANU spune:

    FOARTE BUNA DECIZIA , TREBUIA SA-L MAI SI AMENDEZE CU CATEVA MII DE DOLARI , POATE II INTRA MINTILE IN CAP CA SI ANIMALELE AU DREPTUL LA ATENTIA CUVENITA , SA FIM CHIAR PRIETENII LOR SI DE CE NU SA LE IUBIM CA PE COPII NOSTRII FIIND MAI ALES CREATURI ALE LUI DUMNEZEU . ORICUM CEL CE A FACUT ASEMENEA GEST NU-I DORESC ALTCEVA DECAT SA PRIMEASCA SI EL CE-A PRIMIT ANIMALUL , ADICA NISTE PUMNI IN MOACA ASA CA SA-I MEARGA VESTEA . NENOROCITUL DRACULUI !

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X