Sari la conținut
Home » A fost in cel mai MARE PERICOL: O fetita a fost filmata de parintii ei cand imbratisa un ROTTWEILER ce maraia INFIORATOR!

A fost in cel mai MARE PERICOL: O fetita a fost filmata de parintii ei cand imbratisa un ROTTWEILER ce maraia INFIORATOR!

A fost in cel mai MARE PERICOL! Un caine, in viata oricarui om, poate fi un lucru grozav. Daca este tratat cum trebuie, animalul este cel mai loial prieten si isi iubeste stapanii neconditionat. Totusi, ce se poate intampla intr-o familie in care exista un copil, iar cainele este unul de talie mare, si periculos prin natura sa?Mai jos puteti urmari un film scurt, care a facut in aceste zile mare valva pe intenet. O fetita imbratiseaza un Rottweiler, care nu are o reactie foarte prietenoasa. Din contra, se vede clar ca animalul este deranjat de gestul copilei, motiv pentru care maraie infiorator si isi arata coltii. Insa mama fetitei nu pare deloc speriata de ce s-ar putea intampla si filmeaza linistita scena care-ti ridica stomacul in gat de emotie si in care, cu fiecare secunda, te astepti ca animalul sa atace si sa desfigureze copila naiva…Postrarea, la inceputul anului, a filmuletului, pe Facebook, de catre Briana Aguon, a strans sute de comentarii si mii de distribuiri. Mai mult, autoritatile din Middletown Ohio (unde se pare ca s-a petrecut actiunea) au fost sesizate, dar acestea nu au intervenit pentru ca nu a avut loc nici un atac al cainelui (??!!). Iar parintii fetitei au comentat filmarea explicand ca nu a fost vorba despre un marait de atac, ci un mod al animalului de a-si exprima fericirea.Voi ce credeti? Ar trebui sa existe niste limite? Atat pentru animal, cat si pentru omani – mai ales pentru copii, in astfel de situatii? Trist este ca, daca animalul ar fi atacat, urmarile ar fi fost dramatice…probabil fetita ar fi avut nevoie de interventii chirurgicale serioase pentru refacerea chipului, iar cainele ar fi fost eutanasiat, din cauza violentei…Poti vedea filmuletul care iti va da fiori AICI!

Etichete: