De 546 Vizualizari

A doua initiativa a consilierului din Medias: CAINII SA LATRE NOAPTEA, IN CASA, NU IN CURTE!

Proprietarii de caini galagiosi din Medias ar putea fi obligati sa-si tina, noaptea, animalele, in case, pentru a nu mai deranja vecinii, daca propunerea consilierului local Ioan Ciulea va fi acceptata si de ceilalti colegi.

Este cea a doua initiativa a lui Ciulea, dupa ce propunerea sa de taiere a corzilor vocale ale cainilor care latra nu a fost acceptata de restul colegilor din Consiliul municipal.

„Trebuie sa dam o hotarare cu privire la aceasta problema. Vecinii care au caini care-i deranjeaza pe altii ar trebui sa fie obligati sa-i tina in casa, de la orele 22.00 pana la 7.00 dimineata, iar in weekend sa-i tina pana la ora 9.00 in casa, pentru ca sunt pensionari si copii care vor sa mai doarma. Urmeaza ca propunerea asta sa o punem in aplicare si sa o votam”, a declarat, pentru Agerpres, Ioan Ciulea.

Consilierul din Medias este convins ca, de aceasta data, propunerea sa „nu contravine legilor tarii si nici protectiei animalelor”.

Ioan Ciulea propune amenzi cuprinse intre 5.000 si 10.000 de lei pentru proprietarii care nu isi vor tine in case cainii galagiosi. La a patra amenda, proprietarul ar trebui sa ramana fara caine.

„Daca acel caine face parte din familia respectiva, atunci, domnule, tine-l in casa. Fiecare casa are un hol. Eu am vorbit cu colegii mei si aproape 60-70% sunt de acord cu aceasta propunere. Eu doresc sa le dam amenda la cetatenii care nu respecta aceasta hotarare, amenda intre 5.000 si 10.000 de lei, ca sa simta proprietarul cainelui ca trebuie sa tina acest caine intr-un adapost. La a patra amenda, instrainam cainele si am terminat balamucul”, este de parere Ioan Ciulea.

 

3 Comentarii

  1. Omul acesta are toti neuronii acasa? Si daca aplica aceste amenzi uriase, crede ca face ceva bine? Sau daca procedeaza la confiscarea animalului unde il duce, il omoara? Nu interzice si claxonatul auto, franele si scartaitul de roti, ori zborul avioanelor sau mersul trenurilor – si acolo trepideaza casa si unii nu pot dormi.

  2. Oare pentru cei care au probleme cu alcoolul, nu se va face o lege? De exemplu, sa nu fie consilier local?

  3. Credeam ca incepem sa ne civilizam si noi romanii. M-am inselat. Cred ca suntem singura tara din lume in care caiinii umbla aiurea pe strazi, urla, mariie , mananca oameni. Stapanii lor nu au nicio responsabilitate. Latraii de serviciu , vezi Doamne iubitori de anmale,nu vad ca aceste animale nu sunt ingrijite, sunt lasate sa moara de foame ,zac in cotete insalubre, sunt purtatoare de microbi si mor de cele mai crunte boli. Voi cei care dati din gura fara sa ganditii nu va mai autointitulati” iubitori de animale”. Sunteti jalnici. Stapanii trebuiesc respnzabilizati prin legi dure. Omul asta a avut o initiativa. Poate nu cea mai buna. Dar este un inceput. Daca stapanii de caini vor fi obligatii sa-i tina in casa vor trebuii sa-i ingrijeasca, sa-i spele, sa-i duca la veterinar. Dar sunt prea multi „iubitori de animale” lipsiti de educatie si mai ales de bun simt. Ce ar fi ca voi sa mergeti sa ingrijiti animalele, ale voastre si ale altora? Nu-i asa ca nu puteti? . Nu este usor sa muncesti si sa cheltui o gramada de bani. Nu ar trebuii sa aiba animale decat aceea care sunt in stare sa-i ingrijeasca. Vai mama voastra de ” iubitori de animale”

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X