De 1169 Vizualizari

A devenit erou după ce a salvat un câine dintr-un accident

Un poliţist american a câştigat aprecierea comunităţii.

Nick Ague, un poliţist din Pennsylvania, a devenit un erou după ce a reuşit să salveze viaţa unui ciobănesc german pe nume Mya. Câinele a fost implicat într-un accident de maşină şi, speriat, a fugit de la faţa locului. Poliţistul a auzit prin staţie informaţia despre evenimentul nefericit şi a fost impresionat atunci când a aflat că patrupedul a dispărut. Nick s-a suit în maşină, s-a dus să caute animalul, iar în momentul în care l-a văzut, a încercat să-l prindă. A făcut eforturi serioase pentru a-l convinge pe câine să se oprească, dar May nu s-a oprit din alergat decât după ce a parcurs 3 kilometri, atunci când nu s-a mai putut mişca.

Poliţistul s-a apropiat şi a văzut că animalul era rănit. L-a luat în braţe şi, chiar dacă patrupedul cântărea 33 de kilograme, l+a transportat cale de 100 de metri, pâna la maşina proprietarului, care fusese anunţat de autorităţi. May a fost dus la un spital veterinar, acolo unde i-au fost tratate rănile. (A.C)

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X