De 3601 Vizualizari

A decis să joace Ruleta Rusească obligând şi câinele familiei să participe… Şi a pierdut!

Tragedia se imbina cu comedia...

 

După cum bine ştiţi, jocul numirt “Ruleta Rusească” e pe viaţă şi pe moarte: se ia un revolver şi se pune un cartuş pe ţeavă. Se învârte butoiaşul şi se introduce în armă. Apoi, fiecare participant îşi duce arma la tâmplă şi apasă trăgaciul. Unul dintre ei are “ghinionul” de a apăsa atunci când este glonţul pe ţeavă şi… moare.

 

Se spune că Ruleta Rusească este “jocul adevărului” sau “jocul divin”! Doar cei cinstiţi scapă cu viaţă.

 

Acest joc a părut o idee fantastică unui bărbat din Indiana care a decis să-şi ducă patrupedul canin în curtea casei şi să-l supună acestui risc. Cum s-a terminat această partidă “mortală”? Foarte prost pentru bărbat! Russel Little a apăsat pe trăgaci la capul câinelui şi nu s-a întâmplat nimic. A dus revolverul la tâmpla lui şi… Putem spune că a pierdut.

 

Împuşcătura a alertat-o pe soţia bărbatului care a şi sunat la poliţie. Femeia a declarat anchetatorilor că în ultima vreme bărbatul era foarte deprimat şi că în acea zi, în jurul orei 21.00 a lta revolverul din casă şi a spus că se duce să joace Ruleta Rusească afară, cu câinele. Ciudat este că femeia nu a făcut nimic să-l împiedice pe bărbat.

 

Bărbatul a mai trăit câteva ore, dar a murit în sala de operaţie. Câinele se simte în continuare norocos ; ) !

 

 

 

4 Comentarii

 1. Boeriu Ioan spune:

  Vorbiti mai cu respect despre o viata de om !

  Cum sa compari viata unui om cu a unui caine , ar trebui sa fiti internati la nebuni !

  • cristina spune:

   ……daca pe omul respectiv atat il duce mintea sa faca nu e nici o diferenta intre el si animal!O viata de om este altceva decat viata unui animal cand omul isi asuma faptul ca are un creier pe care il poate folosi, altfel nu e altceva decat un alt animal – aici s-au jucat doua animale fara minte, unul a pierdut, unul a castigat…si apropos omul a luat pistolul sa se joace nu viceversa….

 2. cutzu mic spune:

  Imi pare nespus de rau pentru stapan! Sa fie inmormantat cu salve te tun si ridicat un monument ( al prostiei, evident)

 3. Omul si-a dat o a doua sansa. A vrut sa vada daca Dumnezeu vrea sa traiasca el sau cainele. Era deprimat intradevar dar nu stia ce sa faca. a ales asta. Asta e adevarul si presa ar trebuii sa completeze …daca nu stie adevarul complet.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X