De 3925 Vizualizari

A dat dovadă SUPREMĂ de devotament. Un câine și-a așteptat stăpâna o lună lângă casa arsă

„Asta înseamnă devotament absolut”

A dat dovadă SUPREMĂ de devotament. Un câine şi-a aşteptat stăpâna mai bine de-o lună, lângă casa care a ars într-un incendiu. Stăpâna lui fugise în ultimul moment din calea flăcărilor şi s-a putut întoarce abia peste o lună la fosta locuinţă. Femeia a rămas uimită atunci când lângă resturile înnegrite şi-a găsit animalul, care a întâmpinat-o plin de bucurie.

În goana ei către salvare, Andrea a lăsat pe cineva în urmă: Madison şi Miguel, câinii săi, şi, totodată, cei mai buni prieteni. Şi în timp ce Miguel a fugit şi a fost recuperat de angajaţii unui centru de animale, Madison a rămas pe loc, aşteptându-şi stăpâna. Aici a fost găsit de o vecină, care i-a adus mâncare şi apă timp de o lună, potrivit digi24.ro.

Aşteptarea lui Madison s-a încheiat, însă, cu bine. Stăpâna lui l-a găsit când s-a întors acasă, iar bucuria a fost nemărginită.

„Asta înseamnă devotament absolut”, spune Andrea Gaylord, stăpâna lui Madison, un ciobănesc anatolian. „Am găsit câinele aşteptând şi i-am spus că e cel mai bun câine. Pentru că aşa e, e cel mai bun… M-a emoţionat enorm să îl găsesc aici, aşteptând…Nu ţi-ai putea dori un animal mai bun”, spune Andrea Gaylord, care are măcar atâta alinare are, după ce locuința i-a fost făcută scrum.

Tags:

,

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X