Sari la conținut
Home » A călătorit 1.000 de km ca să își vadă stăpânul!

A călătorit 1.000 de km ca să își vadă stăpânul!

Lucruri interesante despre puii de pisică!

A călătorit 1.000 de km ca să își vadă stăpânul! Calvarul a început în iunie anul trecut în pitorescul Dordogne, când Hildegard Holtschneide a luat decizia de a-și părăsi casa pentru a reveni în orașul natal, Düsseldorf din Germania.

Cu ea în călătorie se aflau doi fideli tovarăși: câinele Henry și pisica Lisi. Sosind pentru o noapte într-un hotel din Saint-Cyr-l’École, Yvelines, Holtschneide a fost martora unei întâmplări nefericite.

A călătorit 1.000 de km ca să își vadă stăpânul!

Pisica Lisi, supărată probabil de călătorie sau de noile împrejurimi, a reușit să scape în timpul nopții.

Încercările disperate ale proprietarei de a o găsi au inclus contactarea tuturor asociațiilor de protecție a animalelor. Chiar și la adăposturile și medicii veterinari din zonă, însă fără rezultat.

Cu inima strânsă, Hildegard a fost nevoită să se întoarcă în Germania fără prețioasa ei pisică.

Ajunsă acasă, Hildegard Holtschneide nu a renunțat la speranță și a continuat căutările lunar, sunând diferite autorități competente.

Într-o zi în care speranța părea că se estompează

După aproape șase luni de eforturi aparent zadarnice, într-o zi în care speranța părea că se estompează. Aa primit un e-mail crucial pe 9 noiembrie.

Un mesaj salvator îi aducea vești extraordinare: o tânără pe nume Luka găsise pisica Lisi în Braunschweig, la distanță de 1.000 km de locul unde aceasta se pierduse.

Într-o minunată coincidență, Luka, în vârstă de 27 de ani, a avut grijă de Lisi câteva zile și, simțind o responsabilitate mai mare, a hotărât să o ducă la veterinar pentru un control.

Acolo, descoperă uimitoarea veste că această feline plină de aventuri are o stăpână care a căutat-o cu disperare.

Lacrimi de bucurie curgând, Hildegard Holtschneide și-a reîmbrățișat pisica pierdută, iar Henry, tovarășul său canin, a avut parte de o revedere emoționantă după șase lungi luni.

După această experiență, Hildegard a jurat că nu o va mai lăsa pe Lisi să se aventureze departe de căldura și siguranța casei lor, conform observatornews.ro

Etichete: