Sari la conținut
Home » Mâncare pisică. Ce hrană oferim pisicii, umedă sau uscată

Mâncare pisică. Ce hrană oferim pisicii, umedă sau uscată

Mâncare pisică. Ce hrană oferim pisicii, umedă sau uscată, este o întrebare care să regăsește des în rândul iubitorilor de feline. Ce mâncare este indicată pentru pisici.

Trebuie să plecăm de la faptul că sănătatea animalului de companie este esențială, iar alimentația are un rol extrem de important.

Mâncare pisică. Avantaje ale hranei uscate

Cei mai mulți veterinari spun că în cazul pisicilor, cea mai indicată este hrana uscată. Totuși și pentru tine hrana uscată are câteva beneficii.

Mai exact, unul dintre avantajele cheie ale hranei uscate pentru pisici este ușurința cu care o poți depozita și oferi pisicii. Acest timp de hrană poate sta în bol toată ziua fără a se altera.

Totodată, pisica ta va putea lua o gustare frecventă, ori de câte ori dorește, iar având în vedere multitudinea de tipuri de mâncare uscată, îți va fi ușor să o alegi pe cea ideală pentru ea.

Mâncare pisică. De asemenea, în cazul în care hrana uscată are formula optimă, aceasta va îmbunătăți și sănătatea dentară, grație suprafeței ușor abrazive a crochetelor, care permite controlarea nivelurilor de tartru de pe dinții pisicii.

Mâncare pisică. Avantaje ale hranei umede

În ceea ce privește hrana umedă, un beneficiu al acesteia este faptul că, în condițiile în care multe pisici nu se hidratează suficient bând apă, hidratarea provine doar din hrana pe care o consumă.

Astfel, un beneficiu esențial al hranei umede pentru pisici este faptul că furnizează pisicii o cantitate suplimentară de apă.