Sari la conținut
Home » Abandonat pentru că era considerat prea urât, un cățel este adoptat de o familie iubitoare!

Abandonat pentru că era considerat prea urât, un cățel este adoptat de o familie iubitoare!

  • de

Abandonat pentru că era considerat prea urât, un cățel este adoptat de o familie iubitoare!

Nimeni nu voia să îi salveze viața unui biet cățel!

Pentru Nelly, o cățelușă ajunsă să trăiască pe stradă, totul s-a schimbat în momentul în care fosta ei familie a decis să abandoneze fără milă. Bietul animal de companie a fost considerat „urât”, acesta fiind principalul motiv pentru care au luat decizia de neînțeles.

Din fericire, adorabila creatură a fost salvată de voluntarii Sidewalk Specials.

Totuşi, aşteptările lor au fost probabil prea mari deoarece nimeni nu s-a îngrămădit să o adopte. Acest lucru a fost devastator pentru voluntarii care ştiau că pentru recuperarea sa completă, Nelly avea nevoie de un mediu stabil.

Urmăritorii au împărtăşit povestea lui Nelly şi, din fericire, aceasta a ajuns la oamenii perfecţi. Aceştia au apelat adăpostul dorind din tot sufletul să o adopte!

Nelly, care acum se numeşte Lilly, îşi trăieşte cea mai bună perioadă a vieţii alături de noua ei familie. Părinţii săi adoptivi deţin o fermă spaţioasă unde Lilly interacţionează zilnic cu tot felul de creaturi adorabile. Ea, care şi-a petrecut o bună parte din viaţă luptându-se să supravieţuiască pe străzi, are acum parte de zile însorite, alergând şi jucându-se cu noii săi prieteni.

cățel
cățel

Lilly este, de asemenea, foarte iubită de noua ei familie umană.