Sari la conținut
Home » Lăsat într-un adăpost, câinele intră în depresie după ce și-a dat seama că a fost abandonat!

Lăsat într-un adăpost, câinele intră în depresie după ce și-a dat seama că a fost abandonat!

  • de
câinele

Lăsat într-un adăpost, câinele intră în depresie după ce și-a dat seama că a fost abandonat!

Drama unui patruped loial!

Pentru Hunter, familia lui s-a transformat într-un adevărat chin. Totul a început în momentul în care a fost dus la „Houston Humane Society” din Texas, SUA, după șase ani fericiți petrecuți împreună.

Din păcate, patrupedul a simțit că este abandonat, iar starea lui a început să se agraveze imediat.

patruped

Randi Bertholet este voluntară în adăpostul „Humane Society” de mai bine de şapte ani. Ea a fost una dintre primele persoane care au interacţionat cu animalul de companie loial.

„Când am ajuns la canisa lui Hunter, la început nici nu am văzut un câine acolo, până nu m-am uitat într-un colţ. L-am văzut îngheţat de frică, încercând să pară invizibil”, povesteşte Randi. „M-am aşezat imediat pe podea, m-am îndepărtat de el, aşteptând să vină spre mine. După câteva minute s-a apropiat de mine, dar cu prudenţă.”

„Am avut mari emoţii pentru el”, mărturiseşte tânară. „Am plâns în acea noapte în timp ce stăteam întinsă în patul meu cald cu câinii mei, gândindu-mă la el că este singur şi speriat”.

Hunter nu va mai sta mult fără dragostea, compania şi angajamentul pe care fiecare câine le merită.

„Nu m-am gândit niciodată că videoclipul meu va capta atâta atenţie”, a spus Randi. „Dar sunt foarte fericită că s-a întâmplat aşa”

câinele adoptat
câinele adoptat