Sari la conținut
Home » După ce a fost lovit de o motocicletă și își pierde un ochi, câinele fără stăpân este salvat și îngrijit!

După ce a fost lovit de o motocicletă și își pierde un ochi, câinele fără stăpân este salvat și îngrijit!

După ce a fost lovit de o motocicletă și își pierde un ochi, câinele fără stăpân este salvat și îngrijit!

Patrupedul își pierduse orice urmă de speranță!

Un câine fără stăpân a fost lovit grav de o motocicletă, totul petrecându-se în momentul în care patrupedul se afla în căutarea unor resturi pentru a se putea hrăni. O nouă dovadă a pericolelor la care sunt supuși câinii de pe străzi, unde fiecare zi este o luptă pentru supraviețuire.

Din păcate, nu există informaţii despre persoana care se face responsabilă de acest accident nefericit.

Incidentul a fost grav şi aproape l-a costat viaţa, însă câţiva oameni au asistat la eveniment şi nu a durat mult până au apelat salvarea veterinară, care a ajuns rapid la faţa locului pentru a oferi ajutorul necesar.

„În jurul orei 22.20, echipa de salvare a primit un telefon pentru a-l ajuta pe acest biet câine. Cineva l-a văzut zăcând pe marginea drumului, fiind grav rănit”.

A fost necesară o intervenţie chirurgicală.

„A fost operat de urgenţă, dar medicii veterinari nu au reuşit să-i salveze ochiul drept. A supravieţuit, dar şi-a pierdut complet un ochi. În mod miraculos, recuperarea decurge în direcţia bună, este un căţeluş în care are încredere tot personalul. Mulţumim mult tuturor celor care l-au ajutat. De asemenea, dorim să mulţumim tuturor persoanelor care au făcut donaţii pentru a acoperi facturile medicale.”

După ce a fost lovit