Sari la conținut
Home » Secretul teribil al unei mari vedete. Ce mare traumă i-a lăsat câinele? E crunt!

Secretul teribil al unei mari vedete. Ce mare traumă i-a lăsat câinele? E crunt!

Secretul teribil al unei mari vedete. Ce mare traumă i-a lăsat câinele? E crunt!

Miley Cyrus este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe și actrițe din America și jurat al emisiunii  The Voice America, dar în viața ei pe care o trăiește zilnic, artista nu are parte doar de zile frumoase. Ea a povestit trauma prin care a trecut în cadrul emisiunii de radio Geena The Latina și Frankie V Morning Show.

Câțelul vedetei a atins volți de electricitate după ce a mușcat un cablu, fără ca nimeni să îl poată ajuta în cazul în care ar fi fost electrocutat.

Secretul teribil al unei mari vedete. Ce mare traumă i-a lăsat câinele? E crunt!

„Știți că pe seturi sunt cabluri și fire peste tot. Avem toți acești oameni care cântă. Câinele meu a mers și a mușcat firele televizorului pe care îl urmărea toată lumea și, dintr-o dată, am observat că are convulsii și se electrocutează. Nimeni nu îl putea atinge, deoarece persoana care ar fi încercat să facă asta ar fi fost, de asemenea, electrocutată. Deci câinele meu a fost electrocutat la The Voice”, povestește Miley.

A fost trist, dar s-a terminat cu bine

Ea i-a asigurat apoi pe toți fanii ei că Barbie este vie și sănătoasă, spunând: „A fost trist, dar s-a terminat cu bine și ea este acum înfloritoare și în regulă”.

Miley este o mare iubitoare de animale.Actrița deține multe animale de companie, printre care nouă câini, trei pisici și un porc. Miley a sugerat că patrupedele sunt stăpâne în mai multe case de ale ei.

„Mulți dintre câinii mei pot deschide ușile, într-un anume fel. I-aș încuia dar, atunci când vor să intre într-o cameră, ei pur și simplu intră. Câinii mei conduc toată casa mea. Cred că într-o zi ei vor fi în patul meu și eu voi fi pe podea”, spune Miley Cyrus.