Sari la conținut
Home » Raed Arafat, un iubitor de animalele? „Câinele cerșea apă și mâncare de la vecini….”

Raed Arafat, un iubitor de animalele? „Câinele cerșea apă și mâncare de la vecini….”

Raed Arafat, un iubitor de animalele? „Câinele cerșea apă și mâncare de la vecini….”Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Intern, a făcut mărturisiri extrem de interesante despre acest subiect.

Invitat la o emisiune culinară, Arafat a spus că a avut un câine lup alb, superb, dar a fost nevoit să-l dea unui bun prieten.

De ce nu-i dai câinelui apă și mâncare, când ești plecat?

„Am încercat. Am avut un câine, până a început să-mi facă o figură în stradă… Eu îi dădeam de mâncare, îi dădeam apă. La un moment dat, câinile a început – și l-am prins făcând asta… Unii îmi ziceau în stradă – la Mureș era, la Sângeorgiu de Mureș: De ce nu-i dai câinelui apă și mâncare, când ești plecat?

Pentru că plecam dimineața, mă întorceam seara foarte târziu, uneori plecam într-o misiune cu elicopterul noaptea și uneori nu veneam decât a doua zi, pentru că nu puteam să ne întoarcem, deci asta a fost… lucram cu Transgazul, cu elicopterul Alouette atunci și niciodată nu știai ce se întâmplă.

Și câinele cerșea apă și mâncare de la vecini.Cum trecea cineva pe stradă, lua castronul, îl ținea și se plimba la gard, de față cu toți, să le arate că nu are mâncare! Era clar. Adică câinele suferea.

El era în grădină, totuși, dar cu toate astea, era foarte greu de ținut și l-am dat unui coleg care l-a dus la țară ca să crească bine acolo. Era un lup alb, era superb, dar… nu mergea! Deci, am încercat, să știți, inclusiv câinele n-a putut să… Se plângea, să știți”, a povestit Raed Arafat în emisiunea „La cină”, unde este invitatul Ionelei Năstase și chef-ului Adi Hădean, potrivit evz.ro.