Sari la conținut
Home » Distrugi viaţa unui animal? Şi tu poţi avea viaţa distrusă după. Se întâmplă în România

Distrugi viaţa unui animal? Şi tu poţi avea viaţa distrusă după. Se întâmplă în România

Distrugi viaţa unui animal? Şi tu poţi avea viaţa distrusă după. Se întâmplă în RomâniaDistrugi viaţa unui animal? De ziua copilului, pe rețelele sociale au apărut imagini halucinante cu doi minori care lovesc un câine, cu lopata, sub privirile unor adulți.Imediat, organele competente au acționat și au deschis un dosar penal, notează Digi24.„La data de 03 iunie a.c, în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 13 Zau de Câmpie, au fost sesizați prin Apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în mediul online, pe o rețea de socializare, ar fi fost postate imagini video, în care se observă o persoană de sex masculin care aplică mai multe lovituri, cu o lopată, unui câine, faptă care s-ar fi comis în comuna Papiu Ilarian.

De îndată, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 13 Zau de Câmpie s-au sesizat și urmare a vizionării imaginilor postate au demarat verificări în vederea stabilirii situației de fapt”, a transmis IPJ Mureș, joi dimineață, într-un comunicat.

Înregistrarea a ajuns la o asociația de protecția a animalelor, care a declarat că persoana care a filmat este tot minoră.

„În cauză s-a întocmit un dosar penal, în cadrul căruia se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”uciderea animalelor cu intenție, fără drept” prevăzută de Legea nr. 205/2004 privind protecția animalelor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, identificării tuturor persoanelor implicate și luării măsurilor legale ce se impun”, a mai transmis poliția.Potrivit sursei citate, sesizările primite de la persoanele revoltate de acest caz vor fi atașate la dosar.

 

 

Etichete: