Sari la conținut
Home » Pisica, unul dintre cele mai magice animale de pe Pamant! Alungă spiritele negative și fantomele

Pisica, unul dintre cele mai magice animale de pe Pamant! Alungă spiritele negative și fantomele

Pisica, unul dintre cele mai magice animale de pe Pamant! Alungă spiritele negative și fantomeleIubitorii de pisici caută mereu informații de ultimă oră despre pisici. Însă ultima descoperire făcută de specialiști poate venit ca un răspuns despre ceea ce ei nu știau până acum.

Toată lumea știe că pisicile au o aura extinsă, ce depaseste proximitatea propriului corp. Mai mult, pisica poate ingloba atat cea a casei, familiei si teritoriului in care locuieste, potrivit secretele.com.

Specialiștii spun că felinele iti protejeaza casa nu doar de spiritele negative ce intra in ea, ci si de cele ce salasluiau acolo chiar dinainte ca pisica sa locuiasca in acea casa.

Pisica, unul dintre cele mai magice animale! Spirite negative și fantome!

Cand pisica simte un spirit în casa, aceasta îl urmareste pentru a-i afla intentiile. Pentru a se asigura că nimeni nu îi amenință teritoriul, pisica incearca toate metodele posibile sa-l goneasca cu ajutorul campului ei energretic.Cum pot observa stăpânii acest aspect? Pisicile se intoarce constant intr-un anumit punct din locuința ta, stand foarte tensionata, si uitandu-se foarte atent intr-un punct fix. Un astfel de comportament poate fi semnul unei prezente întunecate.

Alungi spiritele daca arzi salvie alba

Proprietarii de pisici își pot ajuta animalele să alunge spiritul negativ din locuință. Ei pot citi rugăciuni in locul indicat de ea, sau fa un ritual de curatare.

Daca nu sti nici un ritual sau rugaciune, poti pur si simplu sa arzi niste salvie alba – este o metoda foarte puternica prin care poti scapa de energiile negative sau invechite.

Campul astral al unei pisici este atat de puternic, incat poate alunga orice fel de energie. Din aceasta cauza, cei ce comunica cu spiritele, nu lasa pisici in camera de spiritism, deoarece poate speria fiinta astrala.

Cu toate acestea, in unele cazuri, prezenta unei pisici in timpul unora dintre ritualurile magice este chiar indicata, mai arată sursa citată.