Sari la conținut
Home » Cum ați proceda în această situație? Ați achita serviciile medicale sau v-ați ”adormi patrupedul”

Cum ați proceda în această situație? Ați achita serviciile medicale sau v-ați ”adormi patrupedul”

joe.co.uk

Un proprietar disperat se confruntă cu facturi veterinare de până la 20.000 de lire sterline pentru a salva viața câinelui său. Rambo, „îngerașul” lui Jaxon Feeley, a intrat în șoc hipovolemic. O afecțiune în care pierderea severă de sânge sau de alte lichide face ca inima să nu poată pompa suficient sânge în organism.

Cățelul Weimeraner, în vârstă de 2 ani, se află la terapie intensivă de 10 zile  și încă nu a ieșit din impas. Acum, ofițerul de penitenciare spune că „și-ar vinde casa” pentru a o ține în viață și face apel la ajutor financiar.

”Merită o viață mult mai bună decât cea pe care o are acum”

Jaxon a explicat online situația sa dificilă: „Vă scriu pentru a vă ruga să mă ajutați să îmi aduc îngerașul acasă. Rambo are doar 2 ani, este cel mai frumos și minunat suflețel din lume și nu iubește nimic mai mult decât pe fratele ei mai mare, Rocky, să se joace la bunici și să se încălzească și să se simtă bine acasă, în timp ce îi pupă pe toți.

dailymail.com
dailymail.com

Jaxon spune că „practic a trăit la veterinar” încă de când Rambo a dat primele semne de boală vineri, 20 ianuarie. A fost bolnavă pe tot parcursul nopții, iar sâmbătă dimineață erau la veterinar de urgență. Atunci i s-a spus lui Jaxon că a intrat în șoc hipovolemic, o afecțiune care poate face ca organele să nu mai funcționeze.

Cu toate acestea, necazurile ei abia începuseră, deoarece Rambo a contractat, de asemenea, gastroenterită, ceea ce a făcut ca starea ei să se deterioreze rapid și să se simtă foarte rău. 

Starea lui Rambo s-a agravat

De-a lungul săptămânii, Rambo a început să vomite, iar lichidul se întorcea în plămâni. Potrivit lui Jaxon, lichidul a dus, de asemenea, ca frumoasa lui cățelușă să dezvolte o pneumonie severă și un plămân colapsat.

„După spusele veterinarului, Rambo nu putea fi mai ghinionist”, a povestit el. „Cauza inițială este încă necunoscută, dar poziția în care se află acum Rambo a făcut ca ea să fie internată la terapie intensivă sub observație 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

dailymail.com
dailymail.com

„Veterinarii încearcă acum să dreneze continuu plămânul lui Rambo și monitorizează infecția din plămânii ei, evaluând în același timp nivelul de bacterii din lichidul care este drenat. Din cauza tuturor medicamentelor pe care le ia acum, Rambo continuă să vomite și nu a mai mâncat nimic de o săptămână.

Factura serviciilor medicale pentru cățelușa Rambo se apropie de 20.000 de lire

„Îngrijorarea este că acum există posibilitatea să se fi format un abces în plămânul lui Rambo, care ar necesita o intervenție chirurgicală majoră pentru a fi îndepărtat. Veterinarii nu pot evalua dacă acesta este cazul sau nu timp de câteva zile, timp în care sperăm că Rambo va începe să răspundă la tratament.

Cu toate acestea, dacă este așa, ceea ce este cea mai mare temere a mea, riscul pentru viața ei este semnificativ. Nu mi-aș putea ierta niciodată dacă nu i-aș putea oferi cea mai bună șansă de a scăpa de această situație îngrozitoare.”

Într-o încercare disperată de a strânge bani, Jaxon a lansat o strângere de fonduri online. După cum a explicat el: „Asigurarea lui Rambo a acoperit-o până la 6500 de lire sterline. Este la terapie intensivă de 10 zile și factura se apropie de 20.000 de lire sterline.

„Dacă se întâmplă ce e mai rău și Rambo are nevoie de o intervenție chirurgicală majoră, costul acesteia, precum și îngrijirea ulterioară este ceva ce trebuie să pot să-i ofer fetiței mele. „Sunt ofițer de penitenciare, așa că nu am cum să acopăr această sumă de bani. Are doar 2 ani, este lumea mea și mi-aș vinde casa ca să o țin în viață.