De 1278 Vizualizari

80 de locuri speciale….în avion

Au fost ocupate de...ȘOIMI!

 

Pasagerii unei curse interne din Arabia Saudita au avut o surpriza cum nu s-a mai vazut…80 dintre locurile din aeronava au fost ocupate de vecini neobişnuiţi. Mai exact, de 80 de soimi care au avut bilete, pe randurile din  mijlocul avionului companiei Etihad Airways.

Locurile soimilor au fost rezervate de un print saudit, potrivit utilizatorului de Reddit care a surprins aceasta intamplare inedită. El a mai spus ca pasarile au stat cuminti pe tot parcursul zborului.

In Arabia Saudita, unele companii aeriene permit prezenta pasarilor la bordul avioanelor (cu o taxa suplimentara de pana la 650 de dolari, in functie de destinatie), iar printii sauditi, care sunt mari iubitori de soimi, pe care-i folosesc la vanatoare, au astfel de pasari care au propriile lor pasapoarte, si, in foarte multe cazuri, sunt extrem de scumpe….

In Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, spre exemplu, exista chiar si un spital pentru soimi, care este dotat cu aparatura de ultima generatie, iar conditiile de spitalizare sunt unele de lux.

Cum calatoresc cu avionul soimii?

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X