Sari la conținut
Home » 4 cele mai faimoase animale de companie din jocurile video

4 cele mai faimoase animale de companie din jocurile video

Contrar așteptărilor, jocurile video oferă o importanță desăvârșită animalelor de companie, incluzându-le de fiecare dată când au oportunitatea. Mai mult decât atât, știai că există un cont de Twitter care confirmă, la lansarea unui joc cu un animal de companie în el, dacă poți mângâia sau nu animalul respectiv (în joc, desigur)?

 

Pe scurt, animalele de companie nu sunt ignorate în jocurile video, jucătorii având deseori o grijă excepțională față de acestea, deși sunt doar animăluțe virtuale. Același lucru poate fi observat în mai multe jocuri cu animale, precum Dog House Megaways Slot, de exemplu. Oamenii îl joacă datorită afinității pe care aceștia o au față de animale și dorinței de a fi alături de acest concept.

Continuă să citești pentru a afla care sunt patru dintre cele mai faimoase animale de companie din jocurile video!

 

Iepurașul Daisy din Doom

Doom este un joc în care personajul principal, un soldat incredibil de puternic fără nume, este însărcinat cu oprirea invaziei demonilor asupra Pământului. Nu pare un mediu bun pentru un iepuraș, nu-i așa?

Ei bine, dezvoltatorii jocului au avut altă părere, introducând acest iepure în joc ca și animalul de companie al caracterului principal încă din primul joc. Apoi, în al doilea joc, jucătorii au primit mai multe explicații privind acest drăguț animal de companie.

Acum, Daisy poate fi văzută alături de caracterul principal în mai toate jocurile din această serie.

 

Câinele D-Dog din Metal Gear Solid 5: THe Phantom Pain

Metal Gear Solid 5 este un joc cu și despre spioni, cu multă strategie, dar mai ales cu o poveste care trebuie descoperită de fiecare jucător. Prin urmare, există și foarte multe personaje, precum și legături directe și strânse dintre acestea și personajele din jocurile precedente.

Reprezentativ pentru al cincilea joc este D-Dog, un câine găsit de caracterul principal într-una dintre misiunile sale speciale. D-Dog are un singur ochi și este aproape pui când este descoperit.

Dacă jucătorii aleg să adopte acest câine drăguț, el va crește pe parcursul jocului, ajungând să fie un adevărat K-9 care îi va însoți în misiuni și va fi alături de ei la fiecare pas.

 

Calul Roach din The Witcher 3: Wild Hunt

Și caii pot fi animale de companie, mai ales atunci când sunt aproape magici, precum Roach din celebrul joc video, The Witcher 3: Wild Hunt. Caracterul principal al jocului, Geralt, un mutant vânător de monștri care străbate continentele imaginare ale lumii sale în găsirea lui Ciri, protejata sa.

Cel mai de încredere aliat și partener al său este Roach, acesta fiind mereu alături de el și putând fi chemat oricând, indiferent de situație. Poți afla mai multe despre acest animal de companie inedit citind și cărțile care stau la baza acestui joc video.

 

Câinele Dogmeat din seria Fallout

Atunci când vorbești despre animale de companie unui pasionat de jocuri video, acesta ți-l va menționa cu siguranță pe Dogmeat. Prietenul loial în timpul apocalipsei apare în aproape fiecare joc din seria Fallout, de fiecare dată cu caracteristici și abilități noi care te ajută să supraviețuiești în lumea de după apocalipsă.

Dogmeat te poate ajuta să ții la distanță criminalii din lumea postapocaliptică, îți poate aduce obiecte de preț din căutările sale și cel mai important, este alături de tine la bine și la greu.

Un lucru apreciat de mulți jucători este faptul că, în Fallout 4, Dogmeat este invincibil, nemuritor. Oricât de mari ar fi obstacolele, acesta va fi mereu alături de tine!

Sursa foto: Unsplash

Acestea sunt patru dintre cele mai faimoase animale de companie din jocurile video. Există, desigur, multe altele – precum extratereștri, pisici preistorice, precum și urși. Într-un joc video, orice animal sau creatură poate deveni cu ușurință un animal de companie de care să ai grijă și pe care să te poți baza!

 

Care este animalul tău preferat de companie? Preferi un câine loial, un cal care să te ducă oriunde dorești sau un iepuraș pufos?