Militarii NATO au trecut la metode de antrenament barbare, menite să le schimbe percepţia asupra vieţii şi a ceea ce reprezintă ea. Zi de zi, soldaţii îşi încarcă armele şi le descarcă în trupurile unor animale vii, imobilizate.Peste 80% din ţările incluse în NATO nu folosesc acest tip de antrenament, care dă dovadă de o cruzime fără margini! Ţări precum Albania, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Estonia, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Iceland, Italia, Lituania, Luxemburg, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia şi România nu au recurs la asemenea antrenamente sângeroase. Dar dovezile sunt clare, susţin cei de la PETA, în cazul a cinci tări aparţinând NATO: Canada, Danemarca, Norvegia, SUA şi Marea Britanie, acestea permiţând soldaţilor să tragă cu arma şi să înjunghie animale vii, simulând atacurile corp la corp de pe front! Atenţie! Detalii şocante!Armata canadiană, de exemplu, taie şi otrăveşte porci de vii. Militarii norvegieni împuşcă porci imobilizaţi apoi analizează modul în care a pătruns glonţul. Cei din Danemarca şi Marea Britanie acţionează la fel, iar dintre toţi aceştia, cei mai sadici şi cruzi sunt militarii americani. Aceştia nu au nicio problemă în a înjunghia, împuşca, arde şi, într-un final, în a omorî mii de animale anual. Care este motivul pentru care se recurge la un astfel de antrenament barbar?Răspunsul e la fel de crud ca şi crimele lor: când iei o viaţă, te căleşti, iar pe front nu îţi este  milă de nimeni şi nimicOrganizaţia PETA este cea care a descoperit pozele şocante de la antrenamentele militarilor din Danemarca, în care se vede clar cum soldaţii trag cu arma într-un porc atârnat de tavan. Sărmanul animal încă trăieşte şi îşi dă ultima suflare abia după câteva zeci de cartuşe. Durerile prin care e trecut animalul sunt insuportabile, plânsetele lui se aud cu ecou în buncărul de tragere. Dar nimic nu-i mai impresionează pe aceşti militari, transformaţi în maşinării de ucis.După ce şi-au descărcat încărcătoarele în animal, militarii NATO duc cadavrul la laboratorul de analize pentru autopise. Acest antrenament este TEORETIC împotriva regulamentelor UEActele de cruzime împotriva animalelor sunt aspru sancţionate în ţările care recurg la aceste antrenamente inumane, dar se pare că legea nu se aplică şi în aceste situaţii. Reprezentaţii armatelor implicate susţin că aceste antrenamente nu îi înrăiesc pe militari, ci fac parte din documentarea medicilor care trebuie să înveţe cum arată rănile în teatrul de război.

Asa este servit porcul sadicilor din armata Danemarcii.
Asa este servit porcul sadicilor din armata Danemarcii. Si inainte de tragere, si dupa!
Danemarca: Un porc este agatat cu capul in jos si este marcat cu carioca pe piele.
Danemarca: Un porc este agatat cu capul in jos si este marcat cu carioca pe piele.
Soldatii trag fara pic de mila!
Soldatii trag fara pic de mila!
Porcul este carat spre laborator, acolo unde i se vor analiza ranile "de razboi".
Porcul este carat spre laborator, acolo unde i se vor analiza ranile „de razboi”.
Doctorul intervine chirurgical pe corpul porcului. Unele animale nu sunt moarte atunci cand se incepe scoaterea gloantelor.
Doctorul intervine chirurgical pe corpul porcului. Unele animale nu sunt moarte atunci cand se incepe scoaterea gloantelor.
 Sursa: peta.org   

Citește și: