Sari la conținut
Home » 15 sfaturi ca să alegi un nume bun pentru cel mai bun prieten al omului

15 sfaturi ca să alegi un nume bun pentru cel mai bun prieten al omului

15 sfaturi nume câine

15 sfaturi pentru alegerea unui nume…corect, destinat câinelui dvs.  sunt utile. A pune un nume bun câinelui poate fi mai greu decât credeți. Este destul de dificil  să vă vină idei cu o mulțime de nume la fața locului. Cu atât mai mult să găsiți cu adevărat unul care să sune bine. Și să se potrivească cu personalitatea câinelui. Ca să nu mai vorbim de a găsi unul cu care toată familia este de acord. Iar acest lucru poate fi un pic dificil. Copilăria este o sursă comună de nostalgie a omenirii. Unii își numesc câinele după strada pe care au crescut. Alții după personajele din cărțile preferate ale copilăriei. Dacă vă accesați memoria o să vedeți ce nume inteligente puteți găsi.Un iubitor de muzică clasică și-ar putea numi câinele Mozart! Fanii sportului ar putea alege prenumele sau numele jucătorilor preferați. Pasionații de literatură ar putea numi un câine după un autor preferat. O altă idee este să-ți numești câinele (sau câinii) după ceva ce îți place. Pasionații de vin ar putea considera ceva de genul „Merlot” sau „Riesling”. Oamenii de știință și-ar putea numi câinii după elemente chimice. Dacă sunteți fan brânzeturi fanteziste, puteți avea câini numiți Roquefort, Stilton și Limburger, etc. Indiferent cum numești câinele, fă-i un nume care îți place! Când trebuie să vă vină idei de nume de câine, faceți o listă cu nume la întâmplare! Pentru inspirație. Notați pe listă toate numele care vă plac și apoi treceți la partea grea.

15 sfaturi pentru alegerea numelui

1. Când trebuie să vă vină idei de nume de câine, faceți o listă cu nume la întâmplare! Pentru inspirație. Notați pe listă toate numele care vă plac și apoi treceți la partea grea.2. Găsiți un nume cu care toată familia este de acord.3. Dacă doriți să îi dați câinelui un nume mai lung, mai formal, știți că în cele din urmă veți ajunge să îl scurtați. Indiferent de ceea ce alegeți. Va fi doar mai ușor să-l chemați să vină. Așa că mergeți cu un nume care se scurtează în ceva drăguț.4. Evită numele comune. De exemplu Pufy!5. Evitați diminutivele și țineți cont de sexul câinelui. Și de cât de mare este. Nu îi poți pune unui mascul Saint Bernard numele Lassie! De obicei pentru masculi se aleg nume care conțin consoanele c, r, t,q și vocala a. Pentru fete se folosesc des vocalele a, u și consoana d. Un nume comun la fete este Daisy.6. Numele trebuie să inspire încredere. Câteva exemple sunt: Maximus, General, ș.a. 7. O metodă foarte bună de a alege numele câinelui este să-i urmărești comportamentul câteva zile. De aici rezultă de obicei numele de câini amuzante.8. Este recomandat ca la început să recompensezi câinele când răspunde. 9. După ce alegeți numele câinelui, dacă poartă zgarda este bine să îi puneți și un colier mic cu numele pe o parte și numărul de telefon pe verso în caz că se rătăcește. 10. Ce poate fi mai drăguț decât un câine sau o cățelușa nouă în familie ? Dar…Când alegi numele câinelui tău trebuie să ții cont de mai multe lucruri. Numele să conțină maxim 1-2 silabe. Să eviți numele comune (Floare, Pătrățel, etc.). De asemenea, evită diminutivele la câinii de talie mare. Ai grijă să alegi un nume care inspiră încredere și care să fie ușor de pronunțat. Cele mai bune nume pentru câini sunt formate din 1-2 silabe. Care conțin vocale și sunt ușor de pronunțat. Unul din cele mai uzuale nume de câine este Max.

Începeți cu tipul de nume pe care îl doriți

11. O modalitate de a reduce numărul de nume pe care îl luați în considerare este să începeți cu tipul de nume pe care îl doriți pentru animalul dvs. de companie. 12. Poate fi surprinzător, dar mai mult de jumătate din toate numele de animale de companie sunt fie nume umane sau porecle. Oamenii își denumesc în mare parte animalele așa cum s-ar numi pe ei! O altă cincime dintre nume se bazează pe aspectul sau personalitatea animalului de companie. 13. Puteți să vă distrați să vă jucați cu diferite tipuri de nume, făcând diverse anagrame sau jocuri de cuvinte. 14. Nu uitați nicio clipă – și chiar vă rugăm să vă amintiți că veți folosi des numele animalului dumneavoastră de companie. De aceea trebuie sa fiți foarte atenți ce nume alegeți. Numele pe care îl alegeți va fi folosit de zeci de ori pe zi pentru a apela, a lăuda etc.15. Alegeți un nume pe care animalul de companie îl poate recunoaște cu ușurință. Animalele răspund mai bine la unul sau două nume de silabe.Denumirea animalelor de companie are mult mai multă libertate decât numirea copiilor. Deoarece în cazul copiilor trebuie să luați în considerare mult mai multe, cum ar fi numele și prenumele și modul în care pot apărea inițialele.