De 1393 Vizualizari

13 dintre pisicile salvate dintr-o garsoniera din Bucuresti au nevoie de adoptie sau foster!

Din cele 29 de pisicute salvate de echipa  organizatiei Visul Luanei, dintr-o garsoniera din Bucuresti, unde traiau intr-o mizerie ce nu poate fi descrisa in cuvinte, 13 au nevoie, in continuare, de adoptie sau foster.

„Am depus toate eforturile sa le tinem, dar deja este a 5-a zi in care pisicile stau in custi si trebuie sa le externam cat mai repede cu putinta! Pe langa munca enorma si resursele depuse benevol de echipa noastra, pisicile se agita foarte tare la zgomotele din clinica sau cand se umbla la custile lor, iar noi nu le putem oferi toata atentia corespunzatoare de care au nevoie. De asemenea nu consideram ca reintoarcerea in garsoniera de unde au venit sa fie o solutie reala. Multumita Fundatiei Vier Pfoten am resusit sa ne permitem sa trimitem probe de sange de la toate pisicile pentru testarea de eventuale boli, asa ca, daca doriti sa adoptati veti fi informat corespunzator de statusul medical al fiecarei pisici in parte”, anunta reprezentanti ai organizatiei.

Gratie unei mobilizari impresionante pe Facebook, dupa ce au fost salvate, jumatate din pisicile salvate din garsoniera si-au gasit adoptatori sau „foster”, prin toata tara, in mai putin de doua zile.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X