De 583 Vizualizari

11.200 de kilometri parcurge un caine alaturi de stapanul lui de-a lungul vietii

Nu te pune pe ganduri?

Stapanii de caini parcurg in plimbarile cu animalele lor in jur de 11.200 de kilometri pe durata vietii patrupedelor, arata un studiu recent realizat de o companie producatoare de produse impotriva puricilor si capuselor.

Statisticile mai arata ca aceste animale de companie primesc pe parcursul vietii lor aproximativ 4.500 de mangaieri pe an, scrie Daily Mail.

Studiul a fost  realizat pe 2.000 de stapani de caini si din aceasta cercetare a mai reiesit si ca doar 10% dintre cainii participanti la studiu au voie sa doarma in pat cu stapanii lor si un calcul atent a dezvaluit ca patrupezii isi ling stapanii de 49.664 de ori intr-o viata.

2 Comentarii

  1. Eu cu Maya parcurg in jur de 120km pe luna.Deci cu o medie de viata de 16ani…..as putea parcurge cu ea 23.040 km…dar sa zicem ca in ultimii ani nu o sa mai poata merge la fel de mult si des asa ca mai scadem….dar oricum tot e bn…..acest studiu a fost facut in America nu-i asa?

  2. @leea, depinde de tipul de caine, eu am un Husky, e un animal foarte dinamic, facem pe zi cam 12-15 km (cu bicicleta eu), deci inseamna ca pe luna 500, pe an 6000, daca traieste 12 ani, 72 mii de km, inseamna ceva, nu?

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X