De 30691 Vizualizari

10 delfini au făcut zid în jurul unui om, pentru a-l apăra de un RECHIN! Video

Imaginile fac înconjurul lumii

 

Un grup de delfini a sărit în ajutorul unui înotător britanic de performanţă care urma să cadă pradă unui rechin fioros.

 

Adam Walker se afla, pe 22 aprilie, într-un maraton de 25 de kilometri de înot prin Strâmtoarea Cook, care desparte insula de nord de cea de sud a Noii Zeelande, atunci când l-a văzut pe “Marele Alb”. Rechinul se plimba ameţitor chiar pe sub el, aşteptând momentul oportun pentru a-şi înhăţa prada.

 

Din fericire, Adam s-a născut sub o stea norocoasă şi a avut parte de ajutor imediat: 10 delfini au făcut un zid în jurul său, până când prădătorul a plecat!

 

După ce şi-a terminat cursa care a durat 8 ore şi 36 de minute, Walker a publicat pe contul lui de Facebook poze şi un clip în care se văd delfinii protectori cum îl însoţesc o bună parte din “drum”! “Îmi place să cred că au venit să mă ajute, să mă protejeze. Rechinul era la câţiva metri sub mine”, a spus înotătorul.

 

Tags:

5 Comentarii

  1. eu nu am vazut niciun rechin… bine ca aveau aia grija sa filmeze, in loc sa alunge rechinul cu ceva harpoane… probabil ca ar fi postat pe net si cum e mancat inotatorul, daca ar fi avut ocazia…

    • Foarte tare comentariul lui Didi :)))

    • Rechinul nu se vedea, a spus clar ca era SUB el. Cei care filmau nu aveau cum sa il vada in adancime, ei doar se bucurau de vederea delfinilor. Este adevarat ca inotatorul ar fi putut sa ii anunte ca va avea probleme.

  2. Poate au facut zid ca sa nu manance inotatorul pe rechin

  3. Rechinul nu se vedea, a spus clar ca era SUB el. Cei care filmau nu aveau cum sa il vada in adancime, ei doar se bucurau de vederea delfinilor. Este adevarat ca inotatorul ar fi putut sa ii anunte ca va avea probleme…

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X