900 Vizualizari

30 Aug, 2017 la 12:28 pm

“VĂ IUBESC… OAMENI!” Chiar dacă l-au mutilat pe viață, CORBU se bucura la fiecare mangaiere!

”Asta ne-a transmis Corbu, ieri, în parc! Chiar dacă oamenii l-au mutilat pe viață, el se bucura la fiecare mangaiere! Nu uraște pe nimeni! Ce exemplu de omenie de la un câine…”

Viața animalelor fără stăpân este foarte grea, mai ales atunci când sunt abandonate și trăiesc pe străzi. Ele au o rata de supraviețuire mult mai scăzută, în comparație cu cele adoptate, iar moartea și rănirea lor sunt cauzate de obicei de condițiile meteo extreme, de bolile transmisibile, de mașini, de luptele teritoriale sau o faptă de cruzime făcută din partea oamenilor fără pic de suflet.

Este și cazul lui Corbu, câinele care a fost aruncat și lăsat să moară încet în suferință. Nu se putea salva singur, deoarece avea picioarele secționate. Asociația Kola Kariola l-a salvat iar acum, după luni întregi de recuperare, cățelul abandonat luptă să trăiască și să meargă din nou.

Marius Chirca l-a transportat de urgent la o clinică veterinară. Deși a trecut aproape un an de când a fost salvat, poliția nu au finalizat ancheta nici pană astăzi iar nenumărate întrebari au ramas și acum fără răspuns: Ce s-a intamplat cu bietul suflet? A fost un accident, o boala sau o faptă de cruzime?

 

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ 3 ȘTIRI DE TOP:

Aligatorii crescuți în captivitate ar putea evada în urma inundațiilor din Texas

Aligatorii crescuți în captivitate ar putea evada în urma inundațiilor din Texas
30 Aug, 2017 la 11:51 amModifica

IMAGINI TERIFIANTE! Furtuna tropicală Harvey a făcut VICTIME și printre ANIMALE! FOTO-VIDEO

IMAGINI TERIFIANTE! Furtuna tropicală Harvey a făcut VICTIME și printre ANIMALE! FOTO-VIDEO
30 Aug, 2017 la 11:18 amModifica

Cum preiau ANIMALELE trasaturile oamenilor. Uite ce spun specialiștii

Cum preiau ANIMALELE trasaturile oamenilor. Uite ce spun specialiștii
30 Aug, 2017 la 9:59 amModifica

 

Un singur comentariu

 1. Cristina spune:

  Cun ar putea politia sa finalizeze o ancheta privind un gest de cruzime sau ce o fi fost fata de un animal , care uita raul facut de oameni (cred eu ) ? Nu conteaza prea mult .
  Ceea ce conteaza insa este faptul ca animalele , mai ales cainii sunt iertatori si iubitori , chiar fata de cei care ii maltrateaza .
  Oamenii insa , nu uita , nu prea iarta si fac rau nu numai animalelor , ci chiar propriilor semeni (din pacate , aici s-a ajuns in zilele noastre ) . Sunt perfect constienta ca nu multi imi vor da dreptate .
  Si inca ceva strict personal .
  Inca nu pot uita nici azi (s-a intamplat in 2014 ) , cand am avut 6 prieteni maidanezi , 4 fete si 2 baieti , si care din nefericire pentru ei (cu toate ca erau castrati si sanatosi ) , au fost luati la ordinele lui Sorin Oprescu .Scriu asta ca am vazut mai jos un articol in care el S.O. se lauda cu ceea ce a facut , in privinta maidanezilor .

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*