2056 Vizualizari

05 aug., 2016 la 12:34 pm

DRAGOSTE: Un postas isi alinta…prietenul…in fiecare zi!

In general, postasii nu prea se inteleg cu cainii. Acestia din urma nu lasa pe nimeni sa se apropie de proprietatea stapanilor, fapt ce le da batai de cap postasilor, care, uneori, nu pot livra nimic din cauza lor.

Iata ca, in Noua Zeelanda, a fost filmat un moment emotionant intre un postas si un caine. Postasul si-a rezemat bicicleta de gard, in timp ce cainele il astepta rabdator. Cei doi s-au imbratisat pret de cateva minute, cainele fiind extrem de bucuros ca isi vede prietenul.

Totul a fost filmat de stapanul cainelui, care a scris pe Facebook: ”Voiam sa va impartasesc ceva minunat! In fiecare zi, fie ca imi aduce ceva sau nu, acelasi postas se opreste in fata curtii mele sa imi salute cainele in varsta de 9 luni. Cainele pare periculos si agresiv, dar vine acest tip si, dupa ce isi lasa bicicleta deoparte, imi imbratiseaza cainele cu drag! Multumesc, omule, te felicit pentru asta si te asteptam si data viitoare!”

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.