2573 Vizualizari

06 Mar, 2013 la 10:53 am

Un om de nimic! Un afacerist își tortura pitbullul pentru amuzament

Polițiștii i-au promis că va regreta amarnic ce-a făcut!

Autor: M. Mușat

Pennsylvania. O femelă de pitbull a fost găsită de polițiștii locali pe 1 martie, într-o hală, având o stare deplorabilă, legată la bot și la lăbuțe cu bandă adezivă. Cășelușa a fost salvată de oamenii legii care au dat dovadă de compasiune și chiar a fost adoptată de doi ofițeri. În semn de recunoștință, fetița i-a pupat și le-a sărit în brațe non-stop!

La scurt timp după publicarea acestui caz, oamenii legii au primit informații cum că pitbullul stătea mai mult legat de un copac și avea parte de un tratament îngrozitor. Totodată, nu aveau destule probe pentru a-l incrimina pe stăpân pentru maltratarea unui animal. Astfel, polițiștii, împreună cu mai multe asociații de ajutorare a animalelor, au publicat pe Facebook rugămintea ca oricine are informații despre modul abuziv în care a fost tratată femela pitbull să iasă în față și să dea o declarație.

Mesajul a ajuns unde trebuia și la scurt timp martorii au apărut, deciși să o răzbune pe cățelușă.

Russel Seese, proprietarul halei în care a fost găsită cățelușa, a fost pus ieri sub acuzare pentru cruzime față de animale și urmează să apară în fața judecătorului. Chiar dacă sala de judecată nu s-a pronunțat încă, avocații spun că va lua pedeapsa cu închisoarea fără discuții, iar afacerile lui vor deveni inexistente după ce-și va achita amenzile.

 

 

11 Comentarii

 1. Arabela spune:

  De-ar fi si la noi legiile asa de simple…

 2. Am si eu o intrebare,recomandati-mi cateva retete pentru gatit carnea de caine

 3. Ma-m saturat de retetele chinezesti,am stat in China 2 ani si mi-a placut foarte mult carnea de caine,e foarte bogata proteic,nu inteleg de ce va atacati asa,credeti ca puii care ii mancat sau vita sau porcul nu sunt si ele animale,care e diferenta intre ele si caine ipocritilor

 4. Lone Ranger spune:

  O reteta simpla si usor de preparat.
  Cheam’o pe nevasta’ta sau mamitica ta, sa te lege si sa te puna la protap. Sa te gateasca la foc domol.

 5. Lone Ranger spune:

  Pt.cutu.
  Era raspunsul la intrebarea ta

 6. Lone Ranger prefer cainii sau catelele,o buca de la mata primesc si eu macar zoofilule

 7. ba da nu ii ii frica de dumnezeu, si eu am caine, il bat cand greseste il pedepsesc, dar asa ceva e de neiertat :( , pakat ca nu sunt legile ca si in austria , germania ,olanda si noi :((

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*