1515 Vizualizari

28 Aug, 2017 la 2:20 pm

Un copil are un animal de companie mai puțin obișnuit. Prietenia dintre ei este este atât de STRÂNSĂ încât cei doi sunt de NEDESPĂRȚIT

Un copil de 12 ani a salvat un pui de vrabie , iar de atunci a devenit animalul lui de companie. Prietenia dintre ei este este atât de strănsă încât cei doi sunt de nedespărţit.
Când a găsit vrăbiuţa, Vadim Veligurov, din Rusia, a botezat-o Adi. El era în vacanţa de vara la bunica sa din Minusinsk, în regiunea Krasnoyarsk, iar Adi era un pui abandonat ce fără îngrijirea băiatului cu siguranță ar fi murit.
După ce s-a refăcut pasărea a ales să rămână alături de Vadim, stă tot timpul pe umărul lui şi chiar împarte măncarea cu el. Aceasta nu este prima dată când copiii şi animale sălbatice dezvoltă o prietenie strânsă.
Denumită “Mowgli” în viaţa reală, Tippi Degre, a scos o carte în care publică o serie de fotografii din copilărie în care apare alături de mai multe animale sălbatice din Africa. Spre deosebire de prietenii lui Tippi, prietenul lui Vadim este un pic mai uşor şi de transportat, dar şi de îngrijit, potrivit Bored Panda.

TOP 3 RECOMANDĂRI ANIMAL ZOO:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*