465 Vizualizari

02 Sep, 2016 la 12:41 pm

Un caine merge zilnic 7 km, doar pentru a saluta comunitatea

sursa foto - http://kezk.cbslocal.com

Bruno este un caine plimbaret, care a devenit vedeta intr-o comunitate din Minnesota, pentru ca patrupedul i-a cucerit pe locuitorii din Longville cu povestea lui. In ultimii 12 ani, el parcurge zilnic o distanta de aproape 7 kilometri, iar motivul este unul absolut adorabil.

Aventura lui Bruno a inceput inca din primele luni de viata. In urma cu mai bine de un deceniu. cainele a ajuns in posesia lui Larry LaValle. Barbatul a devenit stapanul lui Bruno intamplator, atunci cand un trecator l-a adus pe aleea din fata casei sale. Larry a decis sa il pastreze, gandindu-se ca nu ar strica sa aiba un caine in gospodarie.

Dar planurile lui Larry au fost date peste cap, pentru ca Bruno s-a dovedit a fi un caine care adora sa calatoreasca. Si, la un moment dat si-a inceput incursiunea pe strazile orasului.Asa ca, plimbarile lui Bruno au loc zilnic. Cainele merge pe stradutele orasului si ii saluta pe locuitori. In general, traseul patrupedului este unul bine stabilit: acesta viziteaza Primaria, libraria, magazinul de inghetata, cateva birouri si piata orasului.

In timp, oamenii au ajuns sa il indrageasca pe Bruno, si in semn de apreciere a primit chiar si o statuie.

Ti-a placut articolul? Aboneaza-te la newsletter-ul AnimalZoo

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*