4955 Vizualizari

21 Iul, 2016 la 4:00 pm

Un caine a devenit erou dupa ce a salvat de la moarte un bebelus abandonat

sursa foto - http://www.dailymail.co.uk

O poveste mai veche, dar mereu de actualitate…pentru a dovedi, daca mai este cazul, a mia oara…devotamentul, iubirea, sacrificiul, eroismul animalelor.

De aceasta data este vorba despre un caine, care si-a castigat statutul de erou dupa ce a salvat un nou nascut de la moarte. Daily Mail nota, la momentul in care s-au petrecut faptele, ca bebelusul fusese abadonat sub un pod din Winkongo, in Estul Ghanei, de mama sa.

In varsta de doua saptamani, bebelusul nu avea cordonul ombilical taiat, accesta fiind infectat. El a fost descoperit de Pui, un caine din rasa Thai Bangjaew, intr-o punga de plastic, la marginea unui drum din Bangkok. Animalul a luat in gura punga si a carat-o pana la casa stapanului sau, Gumnerd Thongmak, latrand insistent pentru a-l atentiona.

Nepoata lui Gumnerd, in varsta de 12 ani, a deschis punga si a descoperit bebelusul, care a fost dus de urgenta la spital. Doctorii au spus ca fusese nascut prematur si cantarea doar 1,8 kg.

Din fericire, bebelusul s-a recuperat usor…

Catelul-erou a primit cadou o zgarda de piele si o medalie din partea Crucii Rosii, iar stapanul sau a primit echivalentul a 200 de dolari pentru actiunea eroica a patrupedului sau.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*