3712 Vizualizari

02 Noi, 2017 la 9:55 am

Un alt caz REVOLTATOR! Un băiat a găsit un cățel. Ce a FĂCUT PENTRU EL? INCREDIBIL

Un alt caz REVOLTATOR! Aceasta poveste tristă te va face mai mult să apreciezi oamenii binevoitori. Este minunat să vezi că un copil poate schimba lumea.

Când a fost găsit, Tinu stătea pe un sac, legat de un par, cu o sfoară, scurtă de nici măcar un metru, tremura de foame, frig și de durere. Din fericire, a ajuns pe mâinile unor salvatori, care încearcă să îl ajute să se pună din nou pe picioare.

A fost dus la un cabinet medical veterinar, dar pentru ochiul afectat nu se mai poate face nimic. Era infectat, nu mai avea par, iar rănile erau pe tot corpul. Însă, cu multa dragoste și îngrijire specială, câinele se va vindeca.

”Un alt caz REVOLTATOR! Un băiat l-a gasit azi pe TINU stand pe un sac, legat de un par, cu o sfoara albastră din fire sintetice, scurtă de nici un metru. A văzut ca are un ochi grav rănit, porțiuni din corp fară blană și groaznic de slăbit. Neștiind cum să-l salveze, l-a lăsat acolo și ne-a anuntat. Când s-a ajuns la el era tot pe sac, nu se miscase de acolo – nu mai avea putere sa plece…

 A fost dus la cabinet, dar din păcate pentru ochiul afectat nu se mai poate face nimic. In schimb, cu mancare buna si vitamine, catelul de 5-6 ani are sanse sa se puna pe picioare.”

Căsuța de căței APAI, din Ineu, roagă iubitorii de animale să dea o mână de ajutor pentru Tinu. El are nevoie de hrană de calitate și vitamine. Dacă doriți să ajutați, contul asociatiei este: RO78BTRLRONCRT0397366901 SWIFT BTRLRO22, PayPal-ul: asociatiaapai@yahoo.com

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

Cât COSTĂ, în România, puii de câini din părinți CAMPIONI?

Cât COSTĂ, în România, puii de câini din părinți CAMPIONI?
01 Noi, 2017 la 2:59 pmModifica

Recompensă pe capul celor care OTRĂVESC câinii unui oraș din România

Recompensă pe capul celor care OTRĂVESC câinii unui oraș din România
01 Noi, 2017 la 1:01 pmModifica

Petele din jurul ochilor, problema majoră semnalată de veterinari | Iata rezolvarea!

Petele din jurul ochilor, problema majoră semnalată de veterinari | Iata rezolvarea!
01 Noi, 2017 la 12:59 pmModifica

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*